Pronašao srodnu dušu

USKORO SVADBA Nakon Simone ženi se i Ante Gotovac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša reality zvijezda uskoro će uploviti u bračnu luku, a vjenčanje se sprema u Beogradu.

Nakon što je njegova bivša supruga Simona ljubav pronašla sa Stanislavom Mijokovićem, novu sreću u braku pokušat će pronaći i Ante Gotovac. 30. listopada oženit će Jelenu Miljuš, o kojoj ne želi otkrivati previše detalja.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković i Ante Gotovac velika cura Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

"Svoju buduću suprugu sam upoznao preko zajedničkih prijatelja. Ona inače radi u ministarstvu, završila je dva fakulteta, iz ugledne je obitelji...", otkriva Ante ne skrivajući sreću zbog ljubavi.



"Zaljubljen sam, kao što već znate. Eto našu vezu ćemo konačno 30. 10. u 14 sati u zemunskoj općini okruniti i brakom", najavljuje Gotovac i otkriva kakvo se vjenčanje sprema. 

"Moja buduća supruga bi više željela u principu manje vjenčanje samo s kumovima, ali pošto ovdje imamo stvarno veliki krug kvalitetnih prijatelja sad razmatramo opciju da bi ipak napravili neko veće vjenčanje, a to ćemo znati ove dane", otkrio nam je Ante.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene