Samo trud i rad

Začepila usta svima i dokazala se!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anna Sedokova

Zanosna ukrajinska zvijezda Anna Sedokova novo je zaštitno lice modne kampanje Monike Sablić. Dugogodišnje prijateljice i kume postale su i poslovne suradnice. Popularna Ukrajinka koja je bila u braku s bivšim kapetanom Dinamo Kyeva Valentinom Belkevichem te u vezi s pjevačem grupe Blue Leejem Ryanom, u Splitu je snimila svoj novi videospot, a ekskluzivni intervju dala našem Gordanu Vasilju.

Pogledaj i ovo Monika Sablić i Feđa Klarić - 1 ''Svi zovu, pitaju...'' Splitska dizajnerica i legendarni fotoreporter udružili su snage i napravili novi suvenir grada Splita!

Splitska dizajnerica Monika Sablić niže uspjeh za uspjehom! Glavna zvijezda njezine nove modne kampanje snimane jučer u gradu pod Marjanom je popularna ukrajinska pjevačica glumica, voditeljica i plesačica Anna Sedokova uz koju je veže 10-godišnje prijateljstvo i dvostruko kumstvo.

'Monika je dizajner od Boga, koja uvijek zna što će biti moderno za 5-6 mjeseci', kaže Anna Sedokova.

Omiljena hrvatska dizajnerica predstavila novi lookbook!

'Jednostavno sam toliko procvala u kreativnom smislu da sama sebe iznenađujem. Moram negdje kucnut, hoću li od glavu, nemam tu drveta. Jednostavno krenulo je, hvala Bogu, valjda su žene prepoznale ovu kolekciju, puna je cvijeća i puna je romantike', dodaje Monika Sablić

31-godišnja ljepotica utjelovila je glamuroznu, romantičnu i senzualnu ženu, kako je modno potpisuje njezina velika prijateljica Monika po kojoj je i dala ime svojoj mlađoj kćeri.

'Dok sam nosila svoju drugu kćer koja je bila veoma nemirna u stomaku, znala sam da ću joj dati ime Monika jer jednostavno sliči Moniki', kaže Anna.

Ukrajinska Heidi Klum koja je bila u braku s bivšim kapetanom Dinamo Kyeva Valentinom Belkevichem te u vezi s pjevačem grupe Blue Lee Ryanom, u Splitu je 3 dana snimala i spot za svoju novu pjesmu.

Kreativna energija nosi i splitsku Victoriju Beckham, koja unatoč tome što joj 1-godišnji sinčić Andrej iziskuje najviše vremena, nikad nije imala više posla.

Bivša Miss Dalmacije je nakon poroda brzo vratila zavidnu liniju pa joj mnogi daju komplimente kako u posljednje vrijeme posebno zrači.

Samo trudom i radom, 35-godišnjakinja je začepila usta dežurnim dušobrižnicima koji su početak njezine dizajnerske karijere dočekali na nož.

Suradnja dviju prijateljica čini se pun poslovni pogodak koji bi ambicioznoj Moniki mogao otvoriti vrata i izvan granica Lijepe naše.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene