Milan opet na tapeti

'To je jadno muški. Nitko od nas ne bi ni znao za njega da nije bilo Severine'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandre Bagarić proslavila je 20 godina svoje karijere, problemi Severine i Milana i kašnjenje ooćenito. Pogledajte s kakvim problemima se nose hrvatske zvijezde.

Čini se da je ovo mjesec Sandre Bagarić. Nakon velikog koncerta u Lisinskom, jučerašnjim je druženjem u središtu Zagreba obilježila uspješnih 20 godina karijere. Njoj u čast okupila su se brojna poznata lica. Jedna od tema razgovora bila je i Severina koja poput prave dame ne komentira medijske istupe oca svojeg djeteta Milana Popovića.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

Na druženje u centru grada, neki su uspjeli zakasniti unatoč tome što je sam događaj bio vezan upravo uz - satove - vjerojatno najomraženiji predmet onih koji imaju problema s kašnjenjem.

'Nemam isprike, jednostavno se zaboravim, u nekom međuprostoru ostanem i onda se iznenadim kako je vrijeme tako brzo prošlo, hahaha... Kad sam jednom došla na vrijeme rekli su mi - daj pogledaj jel se katedrala nakrivila', rekla je glumica Ankica Dobrić.

Najčešći krivac obično je promet. Ipak, neki su našli načina da i tome doskoče.

'Imala sam jednu foru jedno vrijeme da sam navijala sat malo ranije, tako da imam osjećaj da je već toliko sati, a ja nisam stigla i onda me to ubrza i stignem na vrijeme', rekla je Žanamari Lalić.

I dok se kašnjenju, uz malo volje i truda, može doskočiti, s lošim manirama to ipak ne ide baš tako lako. Na teži je način to naučila i Severina, koju bivši dečko Milan Popović spominje češće nego što gleda na sat.

Tko je radio na kolekciji Severininih štaka?

'Mislim da je to vrlo neprimjereno, ja moram reći da Severinu jako cijenim kao osobu i kao umjetnicu. Severina je žena koja radi sve po srcu, a tko smo mi da sudimo za neke stvari i virimo u tuđe krevete, ako je to Milan rekao, onda je to zaista jako nedžentlmenski od njega', rekla je Sandra Bagarić.

'To je baš onako jadno muški. Nitko od nas ne bi ni znao za njega da nije bilo Severine, ali očigledno mu novac nije dovoljan, mislim da je tom gospodinu važnije biti poznat, voli se pojavljivati u javnosti',rekla je Ankica Dobrić.

A u javnosti se ne voli pojavljivati ni Marija Borić, bar ne s novim misterioznim dečkom s kojim je nedavno ulovljena u romantičnoj šetnji gradom.

Iako se i Žanamari i njezin gospodin Lalić trude detalje svoje skorašnje svadbe zadržati samo za sebe, to im ipak malo teže polazi za rukom.

Osim što je opovrgnula medijske natpise o problemima u raju, ujedno nam je i otkrila kako detalje svadbe ne zna još ni ona sama.
I dok su jedni u slatkom uzbuđenju zbog bračne luke u koju se spremaju uploviti, drugi, pak, svoju sreću pronalaze u djeci. Glumica Marijana Mikulić po drugi je put postala majka, njezin 4-godišnji Ivan dobio je brata Andriju.

'Naravno, ljubomoran na mamu i mamino vrijeme, tako da ako je Andrija na rukama, onda je: a tko će mene držati, tako da mamino krilo mora uvijek biti slobodno za obojicu. Trudimo se naći vremena za njega maksimalno, srećom je Andrija dobra i nezahtjevna beba tako da imamo hrpu vremena za Ivana', rekla je Marijana Mikulić.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene