Kome cvjetaju ruže

Tko koga ljubi, a tko koga ostavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono o čemu se posljednjih mjeseci u gradskim kuloarima šuškalo, sada je dobilo i svoju potvrdu. Manekenka i ekonomistica Anita Dujić ponovno ljubi. Nakon razvoda od Ivana Veljače, sreću je pronašla s glumcem Ivanom Hercegom.

I dok njima cvjetaju ruže, jednoj je drugoj ljubavi došao kraj. Pjevačica Tina Vukov i 24 godine stariji poduzetnik Luka Rajić prekinuli su svoju romansu.

Pogledaj i ovo showbuzz Majka i sin Borna i Luka Rajić obožavaju boks: 'Volim to uzbuđenje i napetost'

Domaća javna scena dobila je novi par. Nakon što se prije nekoliko mjeseci razvela od Ivana Veljače, Anita Dujić ponovno je zaljubljena, a svoju sreću pronašla je s Ivanom Hercegom.
Fatalni glumac osvojio je srce lijepe Trogiranke koja je navodno upravo zbog njega odlučila okončati svoj jednoipolgodišnji brak. Novi par nije komentirao navode o njihovoj vezi. No Anita je jednom prilikom komentirala kako se na priče o sebi više i ne osvrće.

Ana se toga više ne sjeća, ali priznaje: 'Taj proces je trajao nekih osam godina'

'Prije me to pogađalo sad ne. Valjda to dođe s godinama. Ne marim za to', rekla je Anita.

Nije bila tajna ni da Ivana Hercega prati glas velikog zavodnika. Povezivalo ga se s mnogim damama poput Ecije Ivušić ali i voditeljice Tatjane Jurić s kojom je bio u vezi godinu dana.

'Pa ja mislim da su to više mediji na neki način iskonstruirali, s obzirom da sam ja u tom poslu i stvarno imam tu priliku i sreću da glumim s jako lijepim glumicama i da nekako ti moji likovi koje ja glumim budu neki zavodnici, ali privatno se ja ne osjećam tako, na taj način. Veliki zavodnik, jel... U jednu ruku je to super, u drugu ruku, kažem, to su opet mediji napravili', otkrio je Ivan.

Kako zvijezde osvajaju i kako ih osvojiti

Bio je to pravi boom na domaćoj sceni, no izgleda kako se romansa brzo i ugasila. 26- godišnja pjevačica Tina Vukov i 50-godišnji poduzetnik Luka Rajić prekinuli su vezu. 

'Naprosto nemam o čemu pričati u svom privatnom životu, prilično sam dosadna i obična po tom pitanju', rekla je Tina.

No dosadno im nije bilo. Šuška se kako je razlog prekida prezaposlenost i neslaganje karaktera. A spominje se i da Luka Rajić ima novu djevojku. Pečat toj priči mogao bi dati i status Rajićeve prve supruge Borne Rajić na društvenim mrežama. 

Tko koga ljubi, a tko koga ostavlja pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene