Kakva ljepota

Prelijepa Anita izaziva zavist: Romantičnim prizorima soli rane!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anita Dujić provodi se u Istri, dok Maja Šuput i Nina Badrić mir nalaze na opatijskoj rivijeri. Poznate dame otkrile su nam gdje provode svoja ljeta.

Naše zvijezde i službeno su otvorile ljetnu sezonu. Od hrvatske obale do egzotičnih krajeva ili pak nešto hladnijih zemalja – evo gdje naši poznati provode odmor.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Čak i radno ljeto naše zvijezde znaju dobro iskoristiti. Spajanje posla i užitka nikomu nije strano, a društvene mreže već lagano gore od selfija i romantičnih morskih prizora. Anita Dujić tako izaziva zavist svojim, kako kaže, 'roadtripom' po Istri. "Jedva čekam da odem da se odmorim i opustim, bit će uglavnom po našoj obali", rekla je Anita.

Na obali su svoj trenutak mira pronašle i Maja Šuput te Nina Badrić, koja uživa na opatijskoj rivijeri. Za naše glumice pak ljetni mjeseci gotovo su uvijek rezervirani za kazališna gostovanja. Kad završi ljeto na Opatovini, za Mariju tek počinje godišnji odmor. A da je doma najljepše, znaju Splićanke Danijela Martinović i Ana Gruica.

Prave avanturistice svakako su Snježana Mehun i Lana Jurčević. One svoj odmor provode u istraživanju egzotičnih lokacija. Što su nam o svojim odmorima otkrile naše poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene