'Pravi Hercegovac, zna se'

Anica Kovač otkrila tajnu Bandićevog uspjeha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi se pitaju kako mu sve ide od ruke, a bivša je Miss Hrvatske dala vrlo jasan odgovor!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić okupio je svoje prijatelje i suradnike na još jednoj 'Večeri s porukom'. I to najuspješnijoj dosad - ovaj humanitarni projekt, na njegov poziv, došlo je podržati više od 400 ljudi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Klapa Rišpet Ekskluzivno! Zanosna Anica Kovač i njezine lijepe kćeri osvanule u dosad neviđenim ulogama, evo kako su se snašle!

'Kad te pozove takav gospodin kao što je Milan Bandić onda moraš doći, nema nikakvog opravdanja, joj znate gospon Bandić ja ne mogu, tu smo jel, osim toga htjela sam se malo našaliti meni je zapravo jako žao što nisam nona svoj toj djeci zbog koje smo mi večeras ovdje', rekla je Radojka Šverko.

Bandić je sa trona svrgnuo Anicu Kovač, koja je dosad imala najposjećeniju Večeru s porukom. 'Sretna sam što se toliko ljudi odazvalo jer milsim da je jedan veliki čovjek organizira, ja sam evo iz svatova, tako da ću biti samo pola sata i vraćam se na svadbu', otkrila je Anica. Otkrila je i tajnu Bandićevog uspjeha: 'Pravi Hercegovac, zna se'.

Što su otkrili ostali ugledni uzvanici, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene