Lijepa Istranka

Hrvatska ima savršenu predstavnicu na prestižnom izboru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U tijesnoj konkurenciji, ljepotica iz istarskog Novigrada oduševila je sve prisutne stasom, ali i glasom.

Ovog vikenda Šibenik je bio središte hrvatske ljepote. Od 15 kandidatkinja izabrana je nova Miss Hrvatske za 2016. godinu Angelica Zacchigna. U tijesnoj konkurenciji, ljepotica iz istarskog Novigrada oduševila je sve prisutne stasom, ali i glasom. 'Ne mogu vjerovat. Uzbuđena sam i znam samo da ću se će potruditi da dam sve od sebe' kazala je nova Miss Hrvatske.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Lijepa studentica prve godine jazz pjevanja na Glazbenoj akademiji u Trstu kaže kako joj je ovaj izbor nešto najljepše što joj se dogodilo u životu i apsolutno ništa ne bi mijenjala.
Prvom pratiljom proglašena je najmlađa finalistica, 17-godišnja srednjoškolka iz Osijeka Lucija Radolović, dok se titulom druge pratilje okitila Zagrepčanka Katarina Jurkin, 22-godišnja studentica Učiteljskog fakulteta.

Pogledajte prilog IN magazina i saznajte sve što se događalo na ovom najprestižnijem izboru ljepote.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene