VELIKE I MALE ZVIJEZDE

DJECA LJUBAVI Osvojila zvijezde Nove TV!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrija Jarak, Katarina Baban i Matko Knešaurek dan su proveli s djecom sa sindromom Down. Zajedno su, naime, snimali kalendar.

Glavni glumci serije Zlatni dvori Katarina Baban i Matko Knešaurek velike su zvijezde, a Ema je malena. Oni zajedno krasit će jednu stranicu kalendara Velike i male zvijezde koji po treći put izdaje Udruga za sindrom Down Međimurske županije.' Čula sam od svih da su vesela djeca, i da su posebna i sada sam se uvjerila da je to stvarno istina', otkrila je Katarina Baban.

Pogledaj i ovo showbuzz ZLATNI DVORI POSLUŠAJTE OBA SJAJNA SINGLA! Tko je bolja pjevačica - Ana ili Nera?

Ema je fotografiranje odradila kao prava profesionalka, oduševila i razveselila sve na snimanju te pokazala još jednom sve posebnosti ove čudesne djece. 'Kao majka djeteta s Downom moram reći da je to stvarno Božji blagoslov', rekla je Lidija Fažon, dopredsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

A stranice kalendara podijelili su i Tena i Luka u ulozi televizijske ekipe s reporterom Nove TV Andrijom Jarkom. 'Snimala sam, lijepo mi je bilo', rekla je Tena. 'Bez ikakve sumnje, ne postoji ništa ljepše, plemenitije i humanije nego pomoći ovoj djeci koja trebaju stručnu pomoć. Država nije osigurala sredstva i onda se roditelji moraju boriti kroz udruge kako bi osigurali svojoj djeci miran život', rekao je Andrija Jarak.

Sredstvima od prodaje kalendara financiraju se terapeuti potrebni djeci za njihov što bolji razvoj. Mnogi roditelji to si ne mogu priuštiti, tako su u Udruzi došli na ideju snimanja ovog kalendara kako bi privukli medijsku pozornost i u tome uspjeli.

'Pomaže nam da prodajom kalendara financiramo rehabilitacijske tretmane, terapijsko jahanje, plivanje, logoped, to im pomaže u njihovom psihofizičkom razvoju', rekla je Dragica Horvat, Lukina majka.  Plemenitom cilju odazvale su se sve velike zvijezde koje su pozvali i učinile sretnima ove roditelje i djecu. Kalendar će biti gotov početkom prosinca pa zašto ne bi krasio i vaš zid.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene