452574
452574
452574
452574
452574

DJECA LJUBAVI Osvojila zvijezde Nove TV!

  • , 05.10.2016., 19:17
  • Autor:
  • komentara

Andrija Jarak, Katarina Baban i Matko Knešaurek dan su proveli s djecom sa sindromom Down. Zajedno su, naime, snimali kalendar.

 
 
 
 
Snimanje kalendara za djecu oboljelu od Down sindroma (Video: IN Magazin)
Snimanje kalendara za djecu oboljelu od Down sindroma (Video: IN Magazin)

Glavni glumci serije Zlatni dvori Katarina Baban i Matko Knešaurek velike su zvijezde, a Ema je malena. Oni zajedno krasit će jednu stranicu kalendara Velike i male zvijezde koji po treći put izdaje Udruga za sindrom Down Međimurske županije.' Čula sam od svih da su vesela djeca, i da su posebna i sada sam se uvjerila da je to stvarno istina', otkrila je Katarina Baban.

Matko Knešaurek (FOTO:Vjeran Žganec Rogulja)

Ema je fotografiranje odradila kao prava profesionalka, oduševila i razveselila sve na snimanju te pokazala još jednom sve posebnosti ove čudesne djece. 'Kao majka djeteta s Downom moram reći da je to stvarno Božji blagoslov', rekla je Lidija Fažon, dopredsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

A stranice kalendara podijelili su i Tena i Luka u ulozi televizijske ekipe s reporterom Nove TV Andrijom Jarkom. 'Snimala sam, lijepo mi je bilo', rekla je Tena. 'Bez ikakve sumnje, ne postoji ništa ljepše, plemenitije i humanije nego pomoći ovoj djeci koja trebaju stručnu pomoć. Država nije osigurala sredstva i onda se roditelji moraju boriti kroz udruge kako bi osigurali svojoj djeci miran život', rekao je Andrija Jarak.

Sredstvima od prodaje kalendara financiraju se terapeuti potrebni djeci za njihov što bolji razvoj. Mnogi roditelji to si ne mogu priuštiti, tako su u Udruzi došli na ideju snimanja ovog kalendara kako bi privukli medijsku pozornost i u tome uspjeli.

Andrija Jarak (FOTO: Saša Vugrinec)

'Pomaže nam da prodajom kalendara financiramo rehabilitacijske tretmane, terapijsko jahanje, plivanje, logoped, to im pomaže u njihovom psihofizičkom razvoju', rekla je Dragica Horvat, Lukina majka.  Plemenitom cilju odazvale su se sve velike zvijezde koje su pozvali i učinile sretnima ove roditelje i djecu. Kalendar će biti gotov početkom prosinca pa zašto ne bi krasio i vaš zid.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se