ima li istine

Mit ili istina: 'Volimo zločeste dečke jer smo koze'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žene padaju na zločeste frajere, ali se na kraju ipak udaju za dobre dečke! Mit ili istina? Ekipa inMagazina doznala je što je to ženama toliko neodoljivo kada su u pitanju loši dečki i isplati li se uopće ulagati osjećaje u vezu s jednim takvim.

Da će vas zabaviti to je sigurno, no nisu nas bez razloga od malih nogu mame upozoravale baš na zločeste frajere, govoreći da su nepouzdani, nedostupni i neukrotivi. Ali zabranjeno voće je najslađe i svaka je barem jednom u životu pala na mangupa.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić - 2 "Lipa si lipa!" Lana Klingor Mihić ponovno je sve oduševila svojom novom frizurom, evo što je sad promijenila: "Wow, najbrutalnija dosad"

'To je zato što smo koze', objašnjava kolumnistica Andrea Andrassy. 'Mislim da se žene, koje misle da će to napraviti, zavaravaju. Kad ulazim u nešto zločesto, znam da je zločest i ne zanosim se idejama da će on postati svećenik sa mnom', pojasnila je Andrea.

Zaigrana vragolanka otkrila od čega boluju današnji muškarci

Dobri dečki navodno brzo dosade, ali zločeste redovito pokušavamo promijeniti u dobre.

S time se slaže i Lana Klingor Mihić. 'Zato što su dobri dečki dosadni i možete s njima upravljati i manipulirati, a ženama to dosadi nakon tjedan dana', otkriva bivša pjevačica.

Čini se da dečki s pravom kažu kako žene ne znaju što žele. Malo bi avanturu i uzbuđenje, a malo ljubav i stabilnost. A gospodin pravi se očito nalazi negdje u sredini.

Što su još poznati rekli na temu dobrih i zločestih dečkiju, otkrijte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene