Simpatična Andrea

'Dok su sa mnom u vezi dečki imaju imunitet poput saborskih zastupnika!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' našoj je ekipi otvorila vrata svojeg stana!

Koliko je toga što ste u životu pomislili, a niste se usudili podijeliti ni s najbližim prijateljima? O svim tim sitnicama, kojih se katkad sramimo, stand-up komičarka, radijska voditeljica i spisateljica Andrea Andrassy javno progovara. Priznaje da bivšima ne želi uvijek sve najbolje i bez oklijevanja kaže da ne misli da je lijepa bez šminke. I zato je volimo.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Za sebe kaže da je uvijek iskrena, a iskrenost je ne dovodi u neugodne situacije. Dapače, katkad joj čini život jednostavnijim.

'Ja ne volim općenito to mistificiranje, to kad tebi dečko pošalje poruku pa si sad ti misliš - što je on sad htio reći, što je on mislio...Ja ga pitam: šta si ti mislio s ovim? Jer ne znam, nekako mi je glupo ići okolo, to cure često rade. Dobiju poruku i onda idu preko pet frendica i pokušavaju doći do informacije što je on htio reći, a izvor je - tu. Pitaj njega, on zna', rekla nam je Andrea.

Andrea Andrassy nakon što je pobijedila kao Severina: 'Stekla sam veliko poštovanje prema njoj'

Sve one koji s nestrpljenjem iščekuju svaki novi Andrein tekst, razveselit će vijest da će one najbolje ujediniti - u knjigu. Saznali smo koliko se njezine kolumne temelje na stvarnim događajima.

'Moje kolumne su nekakav miks nečega što ima nekakvu podlogu u stvarnosti, onda ja to nadogradim sa nekakvom zanimljivijom pričom, malo karikiram nešto. Puno puta stvari koje su se dogodile 'meni' su se zapravo dogodile mojim prijateljicama', objašnjava.

A dečki u njezinom životu, tvrdi, nemaju razloga za strah.

'Na primjer, kad pišem da sam išla na spoj...Naravno da ja nisam išla na taj spoj, i naravno da su moji dečki, koji god oni bili, uvijek zaštićeni, 100%. Imaju imunitet, kao u saboru. A sad, kad ti izađeš iz sabora, to je već drugo. Onda ti možemo skinuti imunitet, al ne bih ni tada', otkrila nam je Andrea.

Iako se ime Marko često spominje u njezinim tekstovima, ne radi se ni o jednom njezinom bivšem. O kome se točno radi, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene