Sjećate li se nje?

Nakon 16 godina vraća se na domaću scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavila se u hitu 'Ima li nade za nas' koji je otpjevala s Draženom Zečićem

Sjećate li se Anđele iz hita ''Ima li nade za nas'' koji je otpjevala s Draženom Zečićem prije 16 godina? Ta pjevačica iz njemačkog Darmstadta, nakon pauze vraća se na scenu božićnim albumom naziva ''Na dobro vam došao Božić''.

Pogledaj i ovo Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 7 pjesme koje ne gube sjaj Pozornicom najveće dvorane u Hrvatskoj prošlo je 25 poznatih imena domaće glazbe: ''Prijatelji me zovu stoljeće, to je kao moj zaštitni znak''

'Bili smo na zajedničkoj svadbi gdje je ona zapjevala, ja sam joj rekao ako ti ikad budeš htjela neku pjesmu, tu sam, jer stvarno imaš anđeoski glas', rekao je Dražen Zečić.

On je već godinama naš najprodavaniji pjevač u - Sloveniji!

Iako su joj brojni hitmejkeri i menadžeri u to vrijeme nudili suradnju, pjevačica iz njemačkog Darmstadta se iz obiteljskih razloga povukla sa scene i postala majka troipolgodišnje djevojčice i jednoipolgodišnjeg dječaka.

'Tako da sam se više bavila s obitelji nego s pjevanjem, ali usput sam uvijek pjevala. Nikada u javnosti, ali radila sam puno u glazbi, u zborovima, tako da sam uvijek bila vjerna glazbi', kaže Anđela.

Nakon duge pauze, Anđela je ispunila svoj san i ovih se dana vratila na scenu božićnim albumom naziva 'Na dobro vam došao Božić'.

'Nisam taj tip da se sama hvalim, ali kad poslušam taj album, uplovim u jedan drugi svijet. Odrasla sam u crkvi, uvijek mi je crkva puno dala i ja sam joj pokušavala vraćati svojom glazbom, pjevajući u crkvenom zboru u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Darmstadtu', kaže Anđela.

Poslije njemačke, Anđela je sinoć imala i splitsku promociju svojeg prvijenca. Potporu su joj pružili i Zeko, Maja Blagdan te Alen Nižetić, s kojima je snimila božićne duete.

'Dražen i Alen su stari Anđelini prijatelji i evo, drago mi je da su sad i mene pozvali da budem dio tog prijateljskog kruga', kaže Maja Blagdan.

Alen s Anđelom i njezinim suprugom, koji radi u Europskom parlamentu u Luxemburgu, prijateljuje već desetak godina, oduševljen je Anđelinim povratkom. Nakon Splita, Anđelu očekuju brojni koncerti na kojima će anđeoskim glasom dočarati Božić na svoj način.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene