'Kud puklo da puklo'

Odjeknut će poput bombe - 'Uskokuša' u visokim petama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna glumica ovoga tjedna pridružuje se već dobro poznatoj ekipi serije 'Kud puklo da puklo' u epizodnoj ulozi Uskokove agentice Vlatke.

Povratkom serije na male ekrane, u naizgled mirnom selu, dolazak Uskokovih agenata odjeknut će poput bombe. Ana Vilenica kao Vlatka i Siniša Ružić kao Stanko, unijet će nemir među Oštrovčane.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Mala obožavateljica otkrila Daliboru Petku: 'Htjela bih da mi Damir bude dečko'

Strahujući od Uskoka zbog nekih svojih nezakonitih radnji, gledatelje će omiljeni junaci ove serije nasmijati u pokušajima zametanja tragova, a kada saznaju da je zapravo Krešo taj po kojega je Uskok došao, krenut će i utrka za njegovom glavom.

Zgodnu predstavnicu zakona je, kako Ana kaže, bilo jako zanimljivo igrati: 'Bilo mi je zabavno glumiti jer sam imala super partnere, a atmosfera na setu je jako ugodna i pozitivna' te dodaje: 'Najsmješnije mi je bilo kako smo gacali po šumama, pogotovo ja - 'Uskokuša' u visokim petama!'

Potragu za Krešom pokušat će usporiti Damir i Katarina, a na Katarinin nagovor Damir će čak pokušati i zavesti Vlatku! Hoće li mu to poći za rukom, te kako će teći potraga za Krešom – ne propustite pogledati u novim epizodama serije 'Kud puklo da puklo' od 21 sat na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene