Sasvim osobno

Ana Rucner nakon rastave - potrebna je pomoć treće osobe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od Vlade Kalembera rastala se prošlog proljeća, no nedavno se medijima proširila priča o njihovu pomirenju.

Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner trenutačno proživljava jedno od ljepših razdoblja u životu - osvaja nagrade, priprema humanitarni koncert i uživa u novim izazovima majčinstva.

Pogledaj i ovo Ana Rucner To je život! Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

Od Vlade Kalembera rastala se prošlog proljeća. Ipak nedavno se medijima proširila priča o njihovu pomirenju, što je Ana odlučno demantirala. Danas otvoreno priznaje kako o novim ljubavima ne razmišlja, a kad razmišlja promisli dva puta. Sve njezine odluke ipak, kaže, na ovaj ili onaj način utječu na njihova sina Dariana.

'U svim problemima, ili svim promjenama u životu, uvijek smo moj bivši suprug i ja, razgovarali sa Darijanom, trako da je u sve upućen, koliko za osmogodišnjaka treba biti upućen, naravno uz konzultaciju sa psihologom te stvari smo od početka poduzeli', kaže Ana.

Darian u školi niže petice, a za to je, kaže, potrebno mnogo rada:

'Tampo, stravičan tempo, ima jako puno gradiva, puno novih stvari, super su klinci, on je dobar, trudi se, sad je tablica množenja, učimo, eto tak. Ide i logopedu, da, neke stvari koje su me teže išle smo rekli, ajmo vidjet kako ćemo mu olakšat, recimo kroz sport, kroz nekakve stvari kroz koje on slovkanje nauči kroz skakutanje. ima puno interesantnih vježba koje postoje za dijete, zapravo da im se olakša školovanje, da ne zamrzi školu jer je tanka linija između toga', objašnjava Ana.

Rucner konačno progovorila o mirenju s 30 godina starijim bivšim!

I ona je, priznaje, ponovno sjela u školske klupe. Nije tip žene koju opuštaju kozmetički tretmani ili izlasci.

'Uvijek nađem vrijeme za sebe, sad sam recimo shvatila da imam dva tjedna da sam u Hrvatskoj, imam obaveze, čak imam i nastupe, ali ujutro sam slobodna. Upisala sam brzi tečaj njemačkog. To je meni slobodno vrijeme koje sam onako kvalitetno iskoristila i uživam u tome', kaže Ana.

Nedavno je osvojila prestižni Oskar popularnosti u kategoriji modernog izvođača klasične, pop i etno glazbe. Kipić će u njezinu stanu imati posebno mjesto, a naša najpoznatija violončelistica već planira nove projekte. Sa Sandrom Bagarić i njezinim suprugom priprema humanitarni koncert za djecu iz Bosne i Hercegovine koja žive i školuju se u Hrvatskoj.

Među gostima će se naći i Miroslav Škoro, pa Ana ozbiljno razmišlja o tome je li vrijeme za spoj njezine klasike i tamburice.

'Moja baza klasika, je baza, a sve ostalo ovisi o trendovima, o raspoloženju, o onome što želim postići. Sda me zanima da malo odem korak dalje, što sam već i radila, pa da se posvetim autorskoj glazbi, u klupskom ritmu za ljeto koje dolazi', kaže Ana.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene