Alka o zaručniku

'Sad se moramo malo rastati da ja smršavim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kantautorica Alka Vuica nedavno se vratila iz Kanade, a ovih dana započinje i ljetnu turneju. Pred kamerama inMagazina potvrdila je kako će u rujnu uploviti u bračnu luku.

Sa svojim velikim prijateljem, kraljem sevdaha Halidom Bešlićem, Alka Vuica je nedavno posjetila Kanadu. Naime, nastupala je kao njegov gost na koncertima u Vancuveru i Torontu.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Nakon povratka je spremna na radno ljeto, kao i na vrijeme koje provodi sa zaručnikom, sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem. Premda su pojedini mediji nedavno nagađali kako je njihovoj ljubavi došao kraj, kantautorica je demantirala glasine.

>> Alka pokazala svog odabranika!

'A čujte mi smo ljudi koji smo samci godinama, ima tu i trzavica ima tu i svega, jako smo zreli a beskrajno nas povezuje humor. Nekakvo razumijevanje, slični interesi, volimo fino papati što se vidi. Sad se moramo malo rastati da ja smršavim', šali se Alka.

Vjenčanje planiraju u rujnu, a ako se i ne dogodi na Kubi tamo će otići na odmor. Sada priprema novi album i knjigu poezije, a uskoro izlazi i novi singl 'Rundu daj'. Pogledajte sve u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene