PRED KAMERAMA

Alen Vitasović jedva suzdržao suze: ''Hvataju me strašne emocije''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alen Vitasović jedva se suzdržao da ne zaplače pred kamerama.

Uz Alena Vitasovića vežemo davne 90-e kada je rasturao svojim hitovima poput ''Ne moren bež nje'', ''Ja ne gren'' te ''Gušti su gušti''. Istarski pjevač u glazbenim je vodama više od 25 godina, a iako je kratko zalutao na tamnu stranu, Alan je pokazao kako je jači od svog poroka, alkohola.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Okrenuo je Alen novi list u svom životu i odlično mu ide. Nedavno je objavio novu pjesmu ''Dojdi vamo'', a održao je i nastup u Zagrebu za ovogodišnje Valentinovo. Vratio se Alen u punom sjaju, a povratak u Orbaniće, njegov rodni kraj, doživio je jako emotivno. Nakon što je poznati pjevač posjetio svoju osnovnu školu i prošetao školskih hodnicima, u jednom trenutku se jednostavno ''slomio'' pred kamerama.

''Kad sam nakon dugo vremena tu, hvataju me strašne emocije. To je u biti bio jedan od najpozitivnijih, najljepših perioda moga života'', prozborio je Alen suznih očiju pred kamerama IN Magazina. Odrastati u Orbanićima za Alena je bilo najljepše životno razdoblje, a njegov tata kaže kako je uvijek bio samotnjak. ''On si je uvijek našao zanimaciju. Puno je crtao, svirao. Nije mu bilo dosadno. Uvijek si je našao nekog posla'', otkrio je njegov otac Tone Vitasović.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene