Trubulentni brak

VELIKI INTERVJU Alen Vitasović progovorio o ženinoj menopauzi i nastupu na tržnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik je bio na rubu razvoda, no sve je izgladio. Njegov brak traje 21 godinu, a nedavno su pokrenuli novi posao.

Nakon što je godinu završio u suzama pred razvodom i najavom odlaska na liječenje, Alen Vitasović se vratio u javnost. Nastupom na tržnici usred bijela dana iznenadio je mnoge i pokrenuo lavinu tračeva. Nije otišao na liječenje. Alen je ušao u studio i snima novi album.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Priznaje da je umoran od kasnonoćnih svirki, no od obožavateljica i dalje dobiva različite ponude. Sa suprugom je ipak ostao, unatoč glasinama o razvodu. Proslavili su 21 godinu turbulentnog braka i krenuli u novi posao.

'Ona je sad isto pri kraju strpljenja, umorna je, u menopauzi, ja sam u andropauzi, ne znamo ni sami više. Obnovili smo njezinu kuću u Ližnjanu, napravili smo kuću za turiste. Život je skup i zašto ne iskoristiti 100 metara od mora, napraviti apratman i dobiti džeparac', rekao je Vitasović. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene