Zbivanja na sceni

Rođenja, vjenčanja i sjećanja - estrada nikada ne miruje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

SrbIjanski pjevač Saša Matić progovorio je o vjenčanju Severine i Igora Kojića, a pisac Hrvoje Šalković i glumica Ana Gruica su postali ponosni roditelji. Ella Dvornik se emotivnom porukom na društvenoj mreži prisjetila svojeg oca Dine Dvornika, koji bi danas proslavio 51. rođendan.

Već neko vrijeme šuška se kako će Severina i njezin mlađi odabranik Igor Kojić uskoro uploviti u bračnu luku. Severina je već nekoliko puta komentirala kako nema ništa protiv mijenjanja svojeg prezimena. Svadbena zvona, nagađaju mediji, mogla bi se oglasiti već u rujnu. Gosti glazbenici, poput Saše Matića, ne kriju da će sa zadovoljstvom nešto i otpjevati.

Pogledaj i ovo Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 4 Nitko nije znao da su u vezi Bivši dinamovac iznenadio odlaskom pred oltar, njegova odabranica je donedavno bila s bivšim Severininim suprugom!

'Boj se ovna, boj se *ovna, a kad ćeš živjeti?' Severinina suptilna poruka Milanu

'Biti gost na njenoj svadbi, a kada to bude ću i zapevat svakako', rekao je Saša'.

41-godišnji pisac Hrvoje Šalković i 32-godišnja splitska glumica Ana Gruica postali su roditelji. Ana je danas ujutro u splitskom rodilištu na svijet donijela dječaka kojem su dali ime Marat Ivan, a ponosni otac je na društvenoj mreži napisao da nema riječi kojima bi opisao ovaj trenutak te da je to najsretniji dan u njegovom životu. Šalković i Gruica su u vezi od prošle godine, a vijest da će postati roditelji obajvili su u ožujku.

Legendarni kralj funka Dino Dvornik, koji je preminuo 2008. godine, danas bi proslavio 51. rođendan, a njegova kći Ella je na društvenoj mreži, kao i svake godine, ostavila emotivnu poruku.

Više o aktualnim zbivanjima na sceni pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene