Turneja oko svijeta

U Kini završili u zatočeništvu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser i Luka Šulić već su nekoliko puta obišli svijet. Najuzbudljiviji dio svake turneje su im svirke, no ništa manje zanimljivo nije ni izvan pozornice. Tako su u Kini, primjerice, završili i u zatočeništvu. Pogledajte zašto.

Kratke upute i Luka Šulić je spreman za streljanu. Pucanje je samo jedan od načina kako 2Cellosi krate vrijeme na turnejama na kojima su gotovo svake godine cijele godine.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 Teško će se smiriti Hauser progovorio o seksi Loli: "Radi čovjek to što ga veseli"

Najvise im se sviđa američka publika jer je otvorena, entuzijastična i na nogama odmah nakon prve pjesme. Njihova kontra su Englezi, dok su najveću neugodnost doživjeli u Kini.

>> Vodimo vas u backstage najpoznatijeg svjetskog čelističkog dvojca!

'S Eltonom smo svirali u Pekingu, Šangaju, u ogromnoj Areni. U publici je bio neki njegov stari frend, a on je optužen za sve žćivo. Elton je posvetio taj koncert tom liku i nakon koncerta smo svi bili u zatočeništvu, nisu nas pustili iz dvorane, totalni kaos je zavladao', ispričali su dečki.

Uz nebrojene doživljaje koje su skupili na svim tim putovanjima, pozitivna stvar je i što se Stjepan riješio svog straha od aviona. Ipak, kaže Stjepan, od svih prirodnih ljepota koje je vidio diljem svijeta, najljepše mu je vratiti se doma. Zato mu je koncert u Puli osobito važan. Koncert namjeravaju i snimati, kako bi uz njih, svijet obisle i naše prirodne ljepote.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene