Mali glazbenik

13-godišnje ČUDO od djeteta iz Hrvatske oduševilo Camp Nou!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad on svira, ostali - slušaju. Iako mu je tek 13 godina, Jan Niković djeluje mnogo ozbiljnije!

13-godišnji Jan Niković se u mnogočemu razlikuje od svojih vršnjaka. Naime, nedavno je u konkurenciji od 300-tinjak mladih glazbenih talenata upravo on izabran da predstavlja Hrvatsku u prestižnom Junior Music Campu, pod vodstvom slavnog Lang Langa.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

'Upoznao sam pijanista Lang Langa, to mi je stvarno nevjerojatno iskustvo, čak sam svirao za njega na stadionu na Camp Nou, to mi je bilo onako životno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Nisam sad imao neku tremu ili tako nešto, jednostavno sam uživao u tom trenutku', otkrio nam je.

Kako je to biti dijete milijardera? 19-godišnja kći Romana Abramoviča slavnog tate sve je otkrila

U kamp su ga, na nagovor profesorice klavira, prijavili roditelji koji se također bave glazbom. A u Barceloni je, simpatičan i komunikativan kakav jest, stvorio nova prijateljstva.

'Od vršnjaka se puno razlikuje upravo po toj brzini kojom stvari može učiti i koliko ih zrelo može svirati, za svoje godine, naravno. Sad trenutno svira jednu jako tužno kompoziciju koja je za njegov uzrast teško shvatljiva, međutim, on to svira s takvom zrelošću i s takvom dubinom da je to zaista nešto čudesno', nahvalila ga je njegova profesorica klavira Ela Korbar.

Ovaj naizgled vrlo ozbiljan mladić ipak je zadržao svoj dječački šarm kojim naprosto osvaja gdje god da se pojavi. Pogledajte prilog InMagazina u kojem će Jan osvojiti i vas!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene