Top 10

Omiljeni dodaci za koje su žene spremne izdvojiti pravo bogatstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za omiljen modni dodatak neke su žene spremne izdvojiti iznos od čak 30 tisuća eura! Čak i slavna imena ne mogu im odoljeti...

Ove godine clutch torbice popularnije su nego ikad, bilo da su posute šljokicama ili kristalima, u boji, čupave ili tek klasične upotpunjene otkačenim nakitom.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikamo bez njih Kviz: Zaštitne maske postale su nezaobilazan detalj i kod zvijezda, tko se to krije pod njima?

10. Tako da nije čudno što je na desetom mjestu naše liste našao upravo takav model. Potpisuje ga Bottega Veneta, izrađen je od srebra, a cijena mu je 7000 eura. 

9. Na devetom mjestu je model LE 69 Paca Rabannea. Crna torbica koju nose zvijezde poput Margarite Missoni ili Anne Hathaway može biti vaša za sedam i pol tisuća eura.

8. Na osmom mjestu je kuća čiji je logo neizbježan kada pričamo o luksuznim torbicama - Louis Vuitton MM torba. Za model od pitonove kože, koji stoji sedam tisuća šesto eura, možete kupiti manji automobil. No skupocjenih torbi uvijek će biti jer modne kuće često na njima zarađuju više nego na kolekcijama.

>> City of Angels: Grad u kojem je sve moguće a slava iluzija

7. Modna kuća Fendi je na sedmom mjestu sa svojim kožnatim modelom Adele, prekrivenim krznom kanadske kune. Na hrvatskom tržištu torbica s ovakvom cijenom ne bi prošla.

6. Šesto mjesto s 10 100 eura zaslužio je Saint-Laurentov medium lulu satchel od aligatorske kože. Naša najpoznatija dizajnerica torbi kaže kako je za visoku cijenu torbica prvenstveno zaslužno zvučno ime dizajnera.

5. Na petom mjestu našla se jedna neobična mala torbica. Riječ je o Lanvinovu Clutchu, dizajniranom za njihov parfem. Cijena ovog malenog hira je 11 808 eura. Ali unatoč visokoj cijeni, kod kupnje skupocjene torbice treba biti pažljiv.

4. Četvrto mjesto s 20 000 eura zaslužio je Laurentov Ricky Bag od aligatorske kože. Omiljeni model Jessice Albe i Katie Holmes toliko je tražena roba da je prošle godine svijet obišla vijest o neobičnom lopovluku. Naime, lijepo odjevena dama ušla je u Laurentovu trgovinu na prestižnom njujorškom Upper East Sideu, uzela je torbu i išetala iz trgovine. Policija je imala pune ruke posla.

3. Treće mjesto i stižemo do talijanske kuće poznate po vrsnoj obradi kože. Ovaj put radi se o krokodilskoj koži i Guccijevom soft stirrup crocodile torbici koja može biti vaša uz investiciju od 24 100 eura. U velike ljubiteljice ovog modela ubrajaju se Angelina Jolie, Kate Moss i Cameron Diaz.

2. Na drugom mjestu našao se još jedan Saint-Laurentov model sac de jour od aligatorske kože. Cijena - čak 26 500 eura.

1. Za vrtoglavih 29 tisuća eura plus, naravno, dostava, vaša će biti The row Day Luxe Tote od aligatorske kože. Inače, iza modnog dvojca The row stoje poznate glumice i blizanke Olsen koje su prošlog ljeta posjetile Hrvatsku.

Nadamo se da će jednom možda dio svoje proizvodnje prebaciti i kod nas jer potencijala uz naše kožare itekako imamo. Tko zna, možda jedan dan na nekoj od ovih torbica bude pisalo - made in Croatia.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene