450911
450911
450911
450911
450911

HOĆE LI BUKNUTI RAT? Gazdarica zabranila dijeljenje hrane Staroj farmi

  • , 21.09.2016., 13:53
  • Autor:
  • komentara

Na Farmi nikad mira! Krenuli su novi problemi.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako pravila nalažu, farmerima dviju farmi dozvoljeno je na zajedničkom trijemu razmjenjivati jedino hranu i mišljenja. Budući da je Nova farma već u samom startu dobila 100 dukata više od Stare farme te uz sve blagodati kojima im je svakodnevica znatno olakšana, Stara farma prisiljena je vrlo racionalno raspolagati s kupljenim namirnicama na Sajmu.

U ova dva i pol tjedna koliko show traje, farmeri Nove farme u nekoliko su navrata sa svojim susjedima na Staroj farmi podijelili palačinke, kolače i neku drugu hranu. Međutim, Gazdarica Daniela s Nove farme tome je odlučila stati na kraj i zabraniti dijeljenje hrane s crvenom zajednicom.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

„Od danas se više ne dijeli hrana! Kupovna hrana više se neće dijeliti. Oni imaju svoje i mi imamo svoje. Oni su jedna farma, mi smo ovakva farma. Mi smo dobili više stvari i moramo koristiti naše stvari. Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!“ odrješito je kazala Gazdarica na sastanku, a farmeri su se složili s njom.

Kakve će biti reakcije farmera na njezinu odluku i što ju je na to nagnalo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se