449651
449651
449651
449651
449651

Gazda Kristijan pobjegao iz štale: 'Skoro me konj pojeo!'

  • , 09.09.2016., 15:07
  • Autor:
  • komentara

Na Staroj farmi bilo je također veselo, a farmeri su se dobro nasmijali na Gordanovu i Jasmininu raspravu o Gordanovom tipu žena.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Jedan od osnovnih zadataka i obveza farmera jest briga o životinjama koja uključuje hranjenje i čišćenje, a čini se kako Gazda Kristijan nije na ti sa domaćim životinjama. Naime, Kristijan se pridružio Darku u štali dok je hranio konje, no strah od konja je prevladao, pa je Gazda u trku pobjegao iz štale. „Išao je konj na mene, a ja sam se prepao!“ kazao je Kristijan Darku koji ga je pokušao naučiti kako se hrane životinje. Probao je Kristijan kasnije hraniti i kravu, no ni u tome se nije osjećao najugodnije. „Milka će me s rogovima lupit!“ požalio se Gazda i otrčao iz štale.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Na Staroj farmi bilo je također veselo, a farmeri su se dobro nasmijali na Gordanovu i Jasmininu raspravu o Gordanovom tipu žena. „Dvije mulatkinje da dođu, zgodne, lijepe, crne puti, ne treba mi onda ni piće ni ništa!“ ispričao je Gordan, a Jasminu je zanimalo da li on njima želi reći da mu se sviđaju mulatkinje. „Sreća pa ti nisi mulatkinja!“ ispalio je Gordan i zaključio: „Najiskrenije ću ti reći, ja volim strane državljanke, znači Japanke, Kineskinje, mulatkinje, Brazilke… Ti se namaži patinom večeras da budeš crnkinja jer crnci su meni dragi!“ a Jasmina mu je spremno odgovorila: „Meni je crna duša, crni jezik!, crni mi je mozak!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

O čemu su farmeri još raspravljali te koga ćemo gledati u sutrašnjem dvoboju, ne popustite doznati!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se