U NOVOJ SEZONI

NOVI TREND FarMapa kao interaktivna farmerska karta Lijepe naše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

FarmMapa je novi trend na digitalnim platformama u novoj sezoni Farme.

Nakon što je Nova TV prošle godine osmislila i pokrenula humanitarnu akciju #FelfieHR koji ne samo da je osvojio prestižnu GrandPRX nagradu Udruge odnosa s javnošću, već je postao i virtualni trend, Nova TV u novoj sezoni Farme ide korak dalje.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Riječ je o novoj web aplikaciji koja korisnicima omogućava dijeljenje fotografija, detalja i karakterističnih simbola koji predstavljaju određeno mjesto iz Hrvatske: seosku životinju, poljoprivredni plod ili kulturnu baštinu na koje su ponosni. Pristigle fotografije lociraju se na karti i ilustrativno prikazuju aktivnost ljudi po regijama, a klikom na određenu regiju otvaraju se fotografije koje prikazuju blagodati tih područja. Kroz #FarMapu korisnici će tako imati mogućnost upoznati hrvatska sela, hrvatske farmere i hrvatske proizvode, ali i kreirati virtualnu razglednicu iz određenog dijela Hrvatske i poslati je putem maila, messangera ili društvenih mreža prijateljima.

U aplikaciju je već pristiglo mnoštvo fotografija korisnika ponosnih na svoja mjesta i običaje, a fotografije su podijelili i voditelji Mia i Dušan te Mentor Joža. Kako je to izgledalo, pogledajte u videima na službenom YouTube kanalu Nove TV.


Pošaljite i vi fotografiju onoga što vaše mjesto čini posebnim putem aplikacije: http://farma.dnevnik.hr/farmapa/

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene