453438
453438
453438
453438
453438

NOVI TREND FarMapa kao interaktivna farmerska karta Lijepe naše

  • , 13.10.2016., 11:36
  • Autor:
  • komentara

FarmMapa je novi trend na digitalnim platformama u novoj sezoni Farme.

 
 
 
 
Farmapa (Foto: Dnevnik.hr)
Farmapa (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon što je Nova TV prošle godine osmislila i pokrenula humanitarnu akciju #FelfieHR koji ne samo da je osvojio prestižnu GrandPRX nagradu Udruge odnosa s javnošću, već je postao i virtualni trend, Nova TV u novoj sezoni Farme ide korak dalje.

Riječ je o novoj web aplikaciji koja korisnicima omogućava dijeljenje fotografija, detalja i karakterističnih simbola koji predstavljaju određeno mjesto iz Hrvatske: seosku životinju, poljoprivredni plod ili kulturnu baštinu na koje su ponosni. Pristigle fotografije lociraju se na karti i ilustrativno prikazuju aktivnost ljudi po regijama, a klikom na određenu regiju otvaraju se fotografije koje prikazuju blagodati tih područja. Kroz #FarMapu korisnici će tako imati mogućnost upoznati hrvatska sela, hrvatske farmere i hrvatske proizvode, ali i kreirati virtualnu razglednicu iz određenog dijela Hrvatske i poslati je putem maila, messangera ili društvenih mreža prijateljima.

Farmapa (Foto: Dnevnik.hr)

U aplikaciju je već pristiglo mnoštvo fotografija korisnika ponosnih na svoja mjesta i običaje, a fotografije su podijelili i voditelji Mia i Dušan te Mentor Joža. Kako je to izgledalo, pogledajte u videima na službenom YouTube kanalu Nove TV.


Pošaljite i vi fotografiju onoga što vaše mjesto čini posebnim putem aplikacije: http://farma.dnevnik.hr/farmapa/

OYO Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se