450293
450293
450293
450293
450293

OPET SVAĐA NA FARMI 'Ovo je lud, zbunjen, normalan'

  • , 15.09.2016., 13:37
  • Autor:
  • komentara

Nakon što su konje zavezali u štalu, izbila je svađa između Darka, Kristijana i Daniele.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Čini se kako farmeri s Nove farme nemaju sreće sa životinjama. Prošloga tjedna pobjegle su im ovce te su zbog toga ostali bez zelenog certifikata, a sada su im pobjegli i konji.

U potragu za konjima dali su se Darko, Kristijan i Gazdarica Daniela te nakon nekog izvjesnog vremena uspjeli su ih dovući u štalu. „Konji su uplašeni. Samo se trebaju sad smiriti i čekati jutro“, kazao je Darko koji se najviše uznemirio zbog njihovog nestanka, dok Kristijan nije dizao paniku. „Domi je donio šećera, ali konji neće šećer pa sam ja malo jeo da se zasladim!“, iskoristio je priliku Kristijan.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon što su konje zavezali u štalu, izbila je svađa između Darka, Kristijana i Daniele. Naime, Darko je napao Kristijana jer mu je, sudeći po njegovoj izjavi, preoteo zasluge hvatanja konja. „E konjići moji, ništa bez Kikija, neka cijela Hrvatska zna da sam ja to napravio! To si rekao!“ urlao je Darko na Kristijana koji je zanijekao Darkove optužbe i napustio sobu. Gazdarica Danijela pokušala ga je smiriti, no na kraju je odustala i poručila mu: „Ne budi histeran, ti si histeriš!“, a Darko je samo zaključio: Darko: „Ovo je lud, zbunjen, normalan!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se