Opa, opa...

ŠOKIRALA IZJAVOM ''Ovdje smo dva mjeseca i pomislim na neke stvari na koje ne bih trebala''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Također, Daniela je priznala kako je unutar 12 godina braka proživjela brojne krize.

Prošlog tjedna Daniela je dobila vijest da joj se majka razboljela te je odlučila napustiti farmu. Međutim, Daniela se ipak u posljednji trenutak predomislila te odlučila ostati, da bi ovoga tjedna ponovno donijela odluku o svom mogućem odlasku s farme.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

No, čini se kako Danielu ne muče samo problemi iz vanjskog svijeta, već i neki na farmi. Naime, progovorila je o vjernosti u braku te kazala kako sebe smatra dobrom suprugom. „Moja uloga u braku je igra malog šefa. Slažemo se u nekim stvarima, ali najviše volim kad imam zadnju rečenicu.“ objasnila je Daniela.

Također, Daniela je priznala kako je unutar 12 godina braka proživjela brojne krize, no kaže, to je normalno, a normalno je za nju, dodaje, da joj se svidi netko od farmera. „Što se tiče farmera i vjernosti, ja mogu od sebe početi. Mi smo ovdje dva mjeseca i nekad pomislim neke stvari što ne bih trebala, to je definitivno normalno, a ima i drugih koji rade ono što ne bi trebali raditi. To je sve normalno.“ priznala je i zaključila: „Ja kao udana žena razmišljam o nekim stvarima koje bi mogla napraviti, ali opet neću.“ O kome i čemu Daniela razmišlja, doznajte u narednim epizodama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene