456762
456762
456762
456762
456762

ANKICA OŠTRO OSUDILA DANIELU ''Ona ne zaslužuje tu djecu''

  • , 11.11.2016., 13:05
  • Autor:
  • komentara

Farma je opet u problemima. Stanari se sve više predbacuju.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Ankica je u nevjerici zbog Danielinog ponašanja. Kako kaže, ne može vjerovati da se tako ponaša jedna majka. Iako je Daniela prošlog tjedna pred svima izjavila kako mora izaći s farme zbog bolesti majke koja joj čuva djecu, ipak se u zadnji trenutak predomislila. Ankica, stoga, smatra da Daniela i dalje ne planira napustiti farmu, barem ne svojevoljno.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

„Daniela ne pokazuje previše osjećaja za tu djecu. Postavljena slika pored glave koja se nikada ne pogleda, pokazuje se samo drugima.“, rekla je Ankica te dodala kako Daniela zasigurno nema majčinski instinkt. Objasnila je i što ju je potaknulo na takvo razmišljanje: „Jučer mi je rekla da ju netko pozove na drugi kraj svijeta, ona bi otišla, bez obzira na djecu.“ S druge strane, Ankica je sigurna da ona nikad ne bi napustila svoju djecu.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

„Ona ne zaslužuje tu djecu.“, rekla je Ankica, koja je priznala da joj je najviše u životu žao što nema djece te dodala kako je takav Danielin stav čini ljutom i razočaranom i to ne samo prema Danieli nego prema svim majkama koje na taj način ostavljaju svoju djecu. „To me strašno dira i pogađa, obično oni koji ne zaslužuju djecu ih imaju, a oni koji žele kao ja, uskraćeni smo.“, rekla je Ankica i zaključila da bi majkama koje postupaju kao Daniela oduzela djecu.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se