Novi problemi

ANKICA OŠTRO OSUDILA DANIELU ''Ona ne zaslužuje tu djecu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farma je opet u problemima. Stanari se sve više predbacuju.

Ankica je u nevjerici zbog Danielinog ponašanja. Kako kaže, ne može vjerovati da se tako ponaša jedna majka. Iako je Daniela prošlog tjedna pred svima izjavila kako mora izaći s farme zbog bolesti majke koja joj čuva djecu, ipak se u zadnji trenutak predomislila. Ankica, stoga, smatra da Daniela i dalje ne planira napustiti farmu, barem ne svojevoljno.

Pogledaj i ovo Andrijana Lukanec - 1 Obitelj ju je podržala Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

„Daniela ne pokazuje previše osjećaja za tu djecu. Postavljena slika pored glave koja se nikada ne pogleda, pokazuje se samo drugima.“, rekla je Ankica te dodala kako Daniela zasigurno nema majčinski instinkt. Objasnila je i što ju je potaknulo na takvo razmišljanje: „Jučer mi je rekla da ju netko pozove na drugi kraj svijeta, ona bi otišla, bez obzira na djecu.“ S druge strane, Ankica je sigurna da ona nikad ne bi napustila svoju djecu.

„Ona ne zaslužuje tu djecu.“, rekla je Ankica, koja je priznala da joj je najviše u životu žao što nema djece te dodala kako je takav Danielin stav čini ljutom i razočaranom i to ne samo prema Danieli nego prema svim majkama koje na taj način ostavljaju svoju djecu. „To me strašno dira i pogađa, obično oni koji ne zaslužuju djecu ih imaju, a oni koji žele kao ja, uskraćeni smo.“, rekla je Ankica i zaključila da bi majkama koje postupaju kao Daniela oduzela djecu.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene