DA SE MALO DRUŽE

DA SE BOLJE UPOZNAJU Dvoje farmera traže sat privatnosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dvoje farmera žele malo promijeniti način života.

Dok je jutro na Novoj farmi započelo žestokom svađom Damira i Darka s Gazdaricom Danijelom radi njihova bojkota tjednog zadatka, jutro na Staroj farmi započelo je s nešto manje tenzija.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Sloga kuću gradi, a čini se kako farmeri Nove farme još nisu uspjeli posložiti svoju zajednicu, a to su primijetili i farmeri sa Stare farme. „Oni se tamo raspadaju!“ rekao je Tomislav Senadu te dodao kako nitko ništa ne radi osim dvoje farmera.

Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio kako im napreduju radovi te jesu li spremni za Sajam. Mentor je obišao i Novu i Staru farmu, a čini se kako je bio zadovoljniji obavljenim poslom na Staroj farmi. Mentor Joža iskoristio je priliku i ukorio je zelenu zadrugu za bojkotiranje Gazdarice. „Ovo je vaš Gazda i molim vas da se svi odnosite prema njoj kao prema Gazdi!“ poručio im je Joža i upozorio ih da će još razmislit hoće li im dodijeliti zeleni certifikat.

Zanimljivo je bilo na sastanku želja. Farmeri i jedne i druge farme iznijeli su svoje zahtjeve za koje bi se željeli boriti u mini dvoboju, ovisno o tome koja farma će pobijediti u tjednom zadatku. Želje su bile širokog spektra, od ćevapa, duhana, higijenskih potrepština pa do posjeta dragih osoba, Međutim, Goran i Josipa kao svoju želju iznijeli su – sat privatnosti s osobom po izboru. „Stvarno ne želim biti sebična. Ovaj put izvinite, drugi put ćemo nešto drugo. Ako može sat privatnosti, ne moram reći ni s kim ni što, ali ako budem imala priliku da se bolje upoznamo, ništa više, da se družimo, ubiti da nekako promijenimo način života!“ kazala je Josipa. Kome će se želja ostvariti, ostaje nam vidjeti!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene