450208
450208
450208
450208
450208

DA SE BOLJE UPOZNAJU Dvoje farmera traže sat privatnosti

  • , 14.09.2016., 21:41
  • Autor:
  • komentara

Dvoje farmera žele malo promijeniti način života.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Dok je jutro na Novoj farmi započelo žestokom svađom Damira i Darka s Gazdaricom Danijelom radi njihova bojkota tjednog zadatka, jutro na Staroj farmi započelo je s nešto manje tenzija.

Sloga kuću gradi, a čini se kako farmeri Nove farme još nisu uspjeli posložiti svoju zajednicu, a to su primijetili i farmeri sa Stare farme. „Oni se tamo raspadaju!“ rekao je Tomislav Senadu te dodao kako nitko ništa ne radi osim dvoje farmera.

Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio kako im napreduju radovi te jesu li spremni za Sajam. Mentor je obišao i Novu i Staru farmu, a čini se kako je bio zadovoljniji obavljenim poslom na Staroj farmi. Mentor Joža iskoristio je priliku i ukorio je zelenu zadrugu za bojkotiranje Gazdarice. „Ovo je vaš Gazda i molim vas da se svi odnosite prema njoj kao prema Gazdi!“ poručio im je Joža i upozorio ih da će još razmislit hoće li im dodijeliti zeleni certifikat.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Zanimljivo je bilo na sastanku želja. Farmeri i jedne i druge farme iznijeli su svoje zahtjeve za koje bi se željeli boriti u mini dvoboju, ovisno o tome koja farma će pobijediti u tjednom zadatku. Želje su bile širokog spektra, od ćevapa, duhana, higijenskih potrepština pa do posjeta dragih osoba, Međutim, Goran i Josipa kao svoju želju iznijeli su – sat privatnosti s osobom po izboru. „Stvarno ne želim biti sebična. Ovaj put izvinite, drugi put ćemo nešto drugo. Ako može sat privatnosti, ne moram reći ni s kim ni što, ali ako budem imala priliku da se bolje upoznamo, ništa više, da se družimo, ubiti da nekako promijenimo način života!“ kazala je Josipa. Kome će se želja ostvariti, ostaje nam vidjeti!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se