UDRUŽILI SE

REVOLUCIJA NA FARMI Pogledajte kako su se farmeri pobunili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina farmera složna je oko odluke kako Danielu više ne žele za gazdaricu. Smatraju kako je tvrdoglava i svojeglava.

Farmeri crvene zajednice već duže vrijeme nezadovoljni su svojom Gazdaricom Danielom koja tu dužnost obnaša već treći tjedan za redom. „Dosta mi je! Ne mogu više, psihički sam puko više!“ kazao je Darko Damiru i odlučio da će pozvati sve farmere kako bi se udružili i svrgnuli Gazdaricu s vlasti.

Pogledaj i ovo showbuzz FARMERI INTERVENIRALI POMUTNJA NA FARMI Dio njih zaustavljao Darka, a dio Danielu

Na kvorumu se pet farmera izjasnilo za svrgavanje Gazdarice dok su Kristijan i Igor bili suzdržani. „Malo više takta bi ti trebalo!“ poručila joj je Katica, a ostali farmeri složili su se s njom. „Mislim da si jako tvrdoglava i svojeglava i mislim da me podcjenjuješ kao osobu i ne želiš me uzeti za Sajam kako smo se bili i dogovorili na početku da svatko od nas ide po jedan put!“ objasnila je Barbara zašto više ne želi da Daniela bude Gazdarica.

„Rade svi što hoće, Totalno me ignoriraju! Ja od nikoga ne želim potporu! Ja sam ovdje sama došla. Borim se za moj tim. Svatko ima svoje mišljenje i svatko može reći što hoće. Neki za mene misle da sam najgora, ali to nije tako. Ja imam dobro srce!“ pokušala se opravdati Daniela, a kakva će joj biti sudbina, ostaje nam za vidjeti.
Doktorica je posjetila farmu i ovoga puta, a razlog je bio pad Igora Trajbara. „Išao sam na wc i u onom mraku se dogodila jedna nesreća gdje sam se svojom greškom poskliznuo. Domi je reagirao, čuo je udarac i polegnuo me na stol.“ opisao je svoj pad, a doktorica mu je preporučila kratko mirovanje.

U izboru želja za koje će se boriti u mini dvoboju dvoje farmera, ukoliko pobijede u tjednom zadatku, Ankica je imala jednu specifičnu želju – zatražila je prelazak u crvenu zajednicu. „Ako me oni prihvate, ja bi mi bila zahvalna. Pretpostavljam da bih se s njima mogla bolje slagati jer tamo ima malo drugačijih karaktera i onda ću opet imati volju za borbu dalje.“ izjasnila se Ankica koja u posljednje vrijeme imala učestale kontakte s ostalim farmericama. „Žao mi je što sam nominirao Anu, kakva god da je, radi“ pokajao se Goran, a kasnije je i Gordan crvenoj zajednici pričao kako se farmerice jako ružno ponašaju prema njoj i ne cijene njezin rad.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene