451792
451792
451792
451792
451792

REVOLUCIJA NA FARMI Pogledajte kako su se farmeri pobunili

  • , 28.09.2016., 21:43
  • Autor:
  • komentara

Većina farmera složna je oko odluke kako Danielu više ne žele za gazdaricu. Smatraju kako je tvrdoglava i svojeglava.

 
 
 
 
Farmeri izglasali nepovjerenje (VIDEO: Dnevnik.hr)
Farmeri izglasali nepovjerenje (VIDEO: Dnevnik.hr)

Farmeri crvene zajednice već duže vrijeme nezadovoljni su svojom Gazdaricom Danielom koja tu dužnost obnaša već treći tjedan za redom. „Dosta mi je! Ne mogu više, psihički sam puko više!“ kazao je Darko Damiru i odlučio da će pozvati sve farmere kako bi se udružili i svrgnuli Gazdaricu s vlasti.

Planiranje urote - Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Na kvorumu se pet farmera izjasnilo za svrgavanje Gazdarice dok su Kristijan i Igor bili suzdržani. „Malo više takta bi ti trebalo!“ poručila joj je Katica, a ostali farmeri složili su se s njom. „Mislim da si jako tvrdoglava i svojeglava i mislim da me podcjenjuješ kao osobu i ne želiš me uzeti za Sajam kako smo se bili i dogovorili na početku da svatko od nas ide po jedan put!“ objasnila je Barbara zašto više ne želi da Daniela bude Gazdarica.

Kvorum na Farmi (Foto: Dnevnik.hr)

„Rade svi što hoće, Totalno me ignoriraju! Ja od nikoga ne želim potporu! Ja sam ovdje sama došla. Borim se za moj tim. Svatko ima svoje mišljenje i svatko može reći što hoće. Neki za mene misle da sam najgora, ali to nije tako. Ja imam dobro srce!“ pokušala se opravdati Daniela, a kakva će joj biti sudbina, ostaje nam za vidjeti.
Doktorica je posjetila farmu i ovoga puta, a razlog je bio pad Igora Trajbara. „Išao sam na wc i u onom mraku se dogodila jedna nesreća gdje sam se svojom greškom poskliznuo. Domi je reagirao, čuo je udarac i polegnuo me na stol.“ opisao je svoj pad, a doktorica mu je preporučila kratko mirovanje.

Ozlijeđeni Igor -Farma (Foto: Dnevnik.hr)

U izboru želja za koje će se boriti u mini dvoboju dvoje farmera, ukoliko pobijede u tjednom zadatku, Ankica je imala jednu specifičnu želju – zatražila je prelazak u crvenu zajednicu. „Ako me oni prihvate, ja bi mi bila zahvalna. Pretpostavljam da bih se s njima mogla bolje slagati jer tamo ima malo drugačijih karaktera i onda ću opet imati volju za borbu dalje.“ izjasnila se Ankica koja u posljednje vrijeme imala učestale kontakte s ostalim farmericama. „Žao mi je što sam nominirao Anu, kakva god da je, radi“ pokajao se Goran, a kasnije je i Gordan crvenoj zajednici pričao kako se farmerice jako ružno ponašaju prema njoj i ne cijene njezin rad.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se