457563
457563
457563
457563
457563

ZAVLADALA GLAD NA FARMI Ante digao pobunu: "Ankičina organizacija je nula!"

  • , 18.11.2016., 13:13
  • Autor:
  • komentara

Ankicu su farmeri optužili da je neorganizirana.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR) - 1
Farma (Foto: PR) - 1

Iako nitko od farmera ne želi kuhati, pa uporno stavljaju Ankicu u kuhinju unatoč tome što je u nekoliko navrata izjavila kako se želi baviti poslovima izvan kuće, farmeri su jako kritični kada je riječ o njezinom kuhanju. "Svi vole jesti, to je činjenica, ja volim jesti polako, volim uživati u hrani", komentirao je Goran koji slovi za najveću izjelicu na farmi, a priznaje kako mu najviše nedostaje francuska salata. Gordan je također priznao da mu smeta to što ga svi optužuju da najviše jede. "Goran i Ante tamani, Kiki tamani, a svi preko moji leđa idu kao Gordan najviše jede. Ima ovdje Gordana koliko hoćeš!", zaključio je.

Na Farmi nikad nije bilo zanimljivije. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

Farma (Foto: PR) - 6

Često puta, farmeri su znali kritizirati Ankicu da je prepekla hranu, međutim priznaju, dobro kuha, ali je neorganizirana. "Trenutna Ankičina organizacija je na nuli jer ne zna se kad je doručak, kad je ručak, kad je večera. Nekad jedemo tri obroka, nekad dva, nekad samo jedan tako da mislim da bi žena trebalo malo poraditi na tome", kazao je Ante i dodao kako bi on ručak spremio za pola sata.

Uključi se na OYO već sada i provjeri kakvo je stanje na Farmi!

Farma (Foto: PR) - 4

Kristijan pak smatra da Ankica dobro kuha, ali i njega smeta isto što i Antu. "Jedemo oko 9 sati otprilike i ručamo oko 5,6. Mislim, fali mi ručak oko 12 sati i mislim ono, ako jedeš griz ujutro, do 5 trebaš izdržati jer moraš raditi fizičke poslove", rekao je Kristijan i zaključio: "Svi smo već gladni, ali uvijek si stavimo nešto u kljun, jer od čekanja bi umrli od gladi. Pomirili smo se s tim da moramo čekati".

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR) - 2

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se