456357
456357
456357
456357
456357

SADA ISPAŠTA Zbog divlje noći u Gazdinom krevetu stigla kazna

  • , 08.11.2016., 13:46
  • Autor:
  • komentara

Zbog Barbare i Tomislava farmeri su morali platiti kaznu od 25 dukata.

 
 
 
 
Barbara i Tomislav (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Barbara i Tomislav (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Nova pravila zlatne ere Farme, koja su stupila na snagu prije tjedan i pol, nalažu da na Novoj farmi spavaju Gazda i Gospoda, dok nadničari spavaju na Staroj farmi. Dvoje farmera, nadničarka Barbara i Gazda Tomislav, oglušili su se na to pravilo i zbog dvije noći koje je Barbara provela u Gazdinom krevetu, zajednica je dobila kaznu od 25 dukata.

Barbara i Tomislav (Foto: Dnevnik.hr) - 1

„Meni je stvarno žao, ne znam što da kažem, osim što se ispričavam!" ispričala se Barbara zajednici, dok je Tomislav kazao kako mu nije žao dukata te da bi za Barbaru dao čak i sve dukate. „To su mi bile dvije najljepše noći na farmi!“ dodao je Tomislav.

Barbara i Tomislav (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Kazna od 25 dukata razljutila je farmere, a posebno Antu koji je istaknuo da je bio upozorio Barbaru na kršenje pravila. Da su joj farmeri okrenuli leđa, svjesna je i Barbara. „Povrijedili su me neki ljudi zato što sam otišla za svojom ljubavi, a mislim da je Ante taj konkretno koji me najviše povrijedio, ne možda u smislu da mi je rekao da je to baš zbog toga , ali i način i djela mislim da nisu fer“, izjasnila se Barbara te dodala: „Te dvije noći bile su mi predivne i ne bih ih mijenjala za ništa.“

Barbara i Tomislav (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Kako je zajednica reagirala na kaznu te kojih će se dvoje farmera morati preseliti u kućicu za sluge, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se