449978
449978
449978
449978
449978

IMAMO NOVI PAR NA FARMI: 'Bitan je taj klik, ostala sam bez teksta!'

  • , 12.09.2016., 21:33
  • Autor:
  • komentara

Iako je bilo moguće za pretpostaviti kako su Josipini i Goranovi poljupci bili pod utjecajem alkohola, čini se kako Farma ipak ima drugi ljubavni par.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Nakon incidenta Jasmininog vrijeđanja Danijele, koji se dogodio u večeri Zinkinog i Danijelovog odlaska s najpoznatijeg seoskog imanja, Senad je pokušavao uvjeriti Jasminu zbog čega se treba ispričati farmerima. „Ne mogu ja sada opravdavati svoje postupke ili se ljutiti na sebe zato što se pola toga ne sjećam. Bez obzira na tu svađu, ona meni nije legla.“ pokušala se opravdati Jasmina.

„Ljudi koji ne podnose alkohol trebaju držati prste od toga. Ja kao normalna osoba sam se povukla.“ kazala je Gazdarica Nove Farme, Danijela, a Josipa je zaključila kako je Jasmina samo nesretna djevojka kojoj treba pomoći.

Farma (Foto: PR)

U novom farmerskom tjednu Mentor Joža posjetio je farmere i doveo majstora Branka koji im je za tjedni zadatak dao da naprave mol na jezeru. „Kod nas se to pravi ispred svake kuće, tako da mi je sve jasno!“ kazao je Gazda Goran. U obilasku farme, Mentor Joža bio je poprilično nezadovoljan radovima farmera te im poručio da se ozbiljnije prime posla.

Farma (Foto: PR)

Čini se kako Damir nije osoba koja je navikla na autoritet, ili možda čak na rad. Naime, dok je hranio zečeve požalio se na novu Gazdaricu Danijelu da ga stalno tjera da nešto radi. „Iritira me to kad sam s Larom na ogradi i onda moram iste sekunde ići nešto raditi. Moraš ovo, moraš ono!“ rekao je Damir te dodao kako bi osvojeni novac dao Lari, ali da bi radije izašao iz showa. „Dosta si star, znaš što hoćeš, ali to što sam ti rekla – nisi team player! Čudan si čovjek, imaš dva lica!“ poručila mu je Gazdarica, no na kraju ga je ohrabrila da ipak ostane na farmi i primi se posla.

FARMA SLUŽBENO IMA I DRUGI LJUBAVNI PAR

Farma (Foto: PR)

Iako je bilo moguće za pretpostaviti kako su Josipini i Goranovi poljupci bili pod utjecajem alkohola, čini se kako Farma ipak ima drugi ljubavni par. „Bitan je taj klik. Ostala sam bez teksta!“ komentirala je Josipa, a izgleda kako je na pomolu jedna nova ljubav. Josipa i Goran i sljedeće noći sastali su se u sjenici gdje su preko ograde izmjenjivali poljupce. „Ljubav preko ograde!“ dodao je Goran.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se