LJUTA KATICA

NAKON IZLASKA Otkrila zašto se ne bi nikad više vratila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katica Pučnik otkrila nam je zašto se više nikad ne bi vratila na Farmu.

Nakon što je Katica odabrala ovotjedni dvoboj 'pojas' i izgubila od Barbare, svoj odlazak s Farme 59-godišnja umirovljenica ne vidi kao poraz. Priznala nam je da je ovakav slijed događaja i očekivala .''Ostala sam koliko sam i predviđala da trebam biti. Nije mi žao. Bilo je vrijeme za odlazak'', rekla je Katica.

Pogledaj i ovo Andrijana Lukanec - 1 Obitelj ju je podržala Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

 

Tijekom boravka na Farmi prvotno je bila smještena u Crvenoj zajednici, a zatim i u Zelenoj. Ne bi, tako kaže, izdvojila nekoga tko ju je posebno živcirao, ali ističe kako će joj nedostajati osobe s kojima je provela zadnja tri tjedna i s kojima je na kvalitetan način odrađivala zadatke s Farme. No, nije sve tako sjajno kako se čini. Katica smatra kako gledatelji uoće nisu imali prilike vidjeti tko je zapravo ona. ''Nisu me uopće mogli vidjeti i prepoznati to što jesam u stvarnosti. Ni ne mogu vidjeti ono što jesam i što znam raditi. Premalo je to vremena za vidjeti koliko jedan čovjek, ja ili netko drugi, zaista vrijedi'', kazala je Katica koja vidi Gorana kao pobjednika. Upravo zato ga je i postavila ponovno za Gazdu nakon što je napustila Farmu.

''Goran ima sve kavlitete koje ima svaki pravi čovjek. Vrijedan je, kvalitetno odrađuje posao i drži zajednicu na okupu'', objasnila je Katica. Zajednica je to u koju se, kaže, ne bi više nikad vratila. ''Ne bi uopće. Događaju se stvari koje se ne bi smjele događati. Vrijeđati tako ljude, a ti isti onda ne budu zbog toga kažnjeni, već uživaju podršku gledatelja. Zato se ne želim vraćati na Farmu'', otkrila je Katica.

Iako se ne želi vratiti, Katica nedostaje Barbari, ali i Goranu. „Bez obzira što sam pobijedila u Areni, jedan dio mene je prazan. Katica mi već sada jako nedostaje i žao mi je jako što je na kraju tako ispalo“, izjavila je pobjednica Barbara, a Goran je dodao kako će svi njezin odlazak osjetiti na svojoj koži budući da im je Katica kuhala i držala kuću čistom te je na kraju zaključio: ''Koga nema, bez njega se može!“

Mini dvoboj za ispunjenje želja održao se ovoga puta na Staroj farmi, a u ruljenju kukuruza natjecali su se Kristijan i Jasmina. Kristijan je bio precizniji i brži te je unutar pet minuta uspio naruljiti veću količinu kukuruza, dok je Jasmina, iako je naruljila skoro pa istu količinu, završila s bolovima u ruci zbog ranije ozljede tetive. „Sretan sam što sam pobijedio, ali žao mi je što se Jasmina ozlijedila i mislio sam možda će ona dobiti želju, jer sam ja izrazio ako je moguća zamjena da ona dobije pismo, ali ipak sam dobio ja pivo“, izjavio je Kristijan koji je osvojio pivo za sve.

Što farmere očekuje u narednom, osmom tjednu, te kako će reagirati na ulazak Marija Mlinarića, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene