453885
453885
453885
453885
453885

NOVI PROBLEMI Pogledajte zašto se Katica lovila za glavu

  • , 17.10.2016., 22:06
  • Autor:
  • komentara

Sve ih smeta, ali samo je jedan način da se problemi riješe.

 
 
 
 
Katica savjetuje Farmere (VIDEO: Farma)
Katica savjetuje Farmere (VIDEO: Farma)

Dok nekima na farmi cvjetaju ruže, Josipa i Goran naišli su na zid nesporazuma. Najprije se Josipa požalila Anti da su je počele neke stvari smetati kod Gorana, a on se složio s njom. „Ne mogu reći ni jednu ružnu riječ, ali neke stvari mi toliko smetaju. Možeš biti najbolji, ali onda napraviš jednu sitnicu i, kao krava kad namuze 20 litara i mahne repom.“ kazala mu je Josipa, a potom je otišla potražiti mišljenje i kod Katice. „Ja nisam spremna na neke stvari.“ rekla joj je Josipa i dodala kako je smeta što Goran stalno psuje. Barbara se uključila u priču i rekla kako bi joj voljela dati neki dobar savjet, ali da se i ona nalazi u sličnoj situaciji. Katica, koja i sama ističe da se osjeća zaštitnički prema svojim farmerima, kazala je djevojkama kako moraju popričati sa svojim dečkima o problemima koji ih muče i zaključila: „Razgovorom se sve rješava!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Sedmi tjedan na farmi donio je nove izazove i tjedne zadatke za farmere. Mentor Joža ih je posjetio i donio im žrvanj za mljevenje kukuruza, a zanatlija ju pokazao farmerima što se sve može napraviti od tikvi, što će ujedno biti i njihov ovotjedni zadatak. Tako su farmeri naučili da od tikvi mogu napraviti različite uporabne stvari poput torbice, bokala, vaze. Dobili su po tri tikve, a ono što će se ocjenjivati jest kreativnost farmera, odnosno umjetnički dojam, funkcionalnost te tehnička izvedljivost što znači da predmet treba biti siguran za uporabu.

„Neće nam ništa biti komplicirano. Bit će nam jako zadovoljstvo i bit će nam drago.“ komentirala je Gazdarica Daniela tjedni zadatak, a najsretnija bila je Jasmina: „U crvenoj zajednici se nisam mogla ni iskazati. Moje misli i djela su bile skroz zakopane pod zemljom, a Daniela dozvoljava da budemo stvarno ono što jesmo.“ kazala je. Bivši Gazda Darko također je primijetio da Jasmina ima smisla za kreativne zadatke. „Jasmina ima posebno kreativni duh za razliku od Daniele. Daniela se više uzbudi i onda kada treba neku završnicu napraviti, onda traži pomoć.“ zaključio je. Darko je napisao i uglazbio himnu ovosezonskih farmera, a s njim je prvo zapjevao Gordan.

Osim izrade uporabnih predmeta, farmeri će ovoga tjedna za Sajam morati pripremiti i sok i pekmez od jabuka te napraviti domaći ajvar. Hoće li farmeri zadovoljiti strogim kriterijima, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se