''Pila kao debil''

BLIŽI SE FINALE ''Ona je najteža, ona će odmah pasti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran: „Divlja je ova, ona bi mogla to!“

Dok su Josipa i Goran kao i svakog jutra čistili štalu, pridružio im se Josipin brat Ivan. Kako ih od finalnog tjedna dijeli samo nekoliko dana, kalkulacije i preračunavanja tko bi se mogao naći s kime u dvoboju, postaju sve učestalije. S obzirom na to da će u finalnom tjednu ostati četvero najizdržljivijih, Josipa je uvjerena da će pobjednika odlučiti samo sreća. „Možeš planirati što hoćeš, ali ja kažem da je to sve sreća i sudbina.“, zaključila je. Brat Ivan rekao je da se može samo moliti da ne dobije kola i potkovu, a Goran je dobacio: „Što je tebi, divlja je ova, ona bi mogla to!“. Potom je Ivan zaključio da bi najbolje bilo kada bi Josipa bila u dvoboju pile na gredi, a Goran nije propustio još jedanput našaliti se na njezin račun: „Ona je najteža, ona će odmah pasti!“, kazao je i dodao kako je Josipa zapravo vrlo vješta s piljenjem.

Pogledaj i ovo Andrijana Lukanec - 1 Obitelj ju je podržala Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Brat joj je zatim dao uputu da ne gleda nigdje okolo, već da se fokusira samo na piljenje, a ona mu odgovorila: „Meni pričaš? Pa ja dobijem i Damira i Gordana na pilu, a možda i Tomu!“, ispalila je Josipa i otkrila im kako joj je Gordan rekao da Tomislav nema puno snage. „Gordan mi kaže: Ja sam s njim pilim i on meni sto puta kaže stani. Pila kao debil i onda mi kaže stani!“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

S obzirom na to da su svi farmeri uvjereni u svoju snagu, bit će svakako zanimljivo gledati dvoboje idućeg tjedna kada nas očekuju finale najpopularnijeg showa!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene