458444
458444
458444
458444
458444

BRUTALNO PORAZILA KRISTIJANA Tomislavu odmah poručila: "Gotov si!"

  • , 26.11.2016., 21:54
  • Autor:
  • komentara

Josipa je porazila Kristijana u dvoboju na Farmi.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR) - 14
Farma (Foto: PR) - 14

Iako se već oprostila od svojih najbližih farmera, planirajući za svog suparnika u dvoboju izabrati Gorana kako bi postao Gazda farme, Josipa se predomislila i u posljednji trenutak odlučila se boriti do kraja. Za dvoboj je odabrala Kristijana i pobijedila ga u dvoboju snage, kategoriji pila.

„Osjećam se tužno, ali uskoro se vidimo!“ izjavio je Kristijan, kojemu je za dlaku pobjegla pobjeda te prije no što je napustio Arenu, poručio je farmerima: "Bilo mi je lijepo s vama, nadam se da je i vama bilo lijepo sa mnom. Držite se, nemojte se svađati, neka bolji pobijedi i Gordane, ti si moj favorit! Do kraja!"
Kristijanov odlazak najteže je pao Gordanu, koji se nije mogao suzdržati a da ne pusti suzu. "Kiki je čovjek kojeg samo treba tražiti na ovom svijetu!", kazao je Gordan.

Farma (Foto: PR) - 15

Premda je kaže, bila 50-50 posto u vezi svog odlaska, odnosno ostanka na farmi, Josipinoj sreći nakon pobjede nije bilo kraja. "Gotov si!", bile su njezine prve riječi koje je uputila Tomislavu, a kao nova Gazdarica već je donijela i prve odluke. "Ja ću ti zabraniti prilaz svim životinjama, samo ćeš sedam dana piliti drva na farmi! Nisi podoban da vodiš brigu o životinjama!", poručila je Josipa Tomislavu, a za svoju Gospodu odabrala je Antu kojeg je zadužila za zabavu na farmi te Gorana koji će nadgledati sve poslove.

Farma (Foto: PR) - 12

"Sretna sam, ne mogu opisati ovo riječima, mislim da se sve ovo vidi. Ante ima rođendan, Goran je pobijedio u mini dvoboju, ja sam pobijedila. Bila je ravnopravna borba. Meni je drago što sam izabrala Kikija, ne zato što sam pobijedila, već ovo je bila danas igra sa srcem, sa ljubavlju, nije bilo nikakvih noževa, bila je jednostavno želja i žudnja tko će ostati.", rekla je nova Gazdarica farme, Josipa. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: PR) - 11

U ovotjednom mini dvoboju za ostvarenje želja borili su se Damir i Goran. Pred njima se našla drvena konstrukcija na kojoj su visjele po tri jabuke za Gorana i po tri za Damira. Zadatak im je bio da se bez pomaganja rukama, popnu na sijeno i grizu jabuku dok je ne pojedu. Obzirom da su jabuke letjele na sve strane zadatak im nije bio lagan. Dok je Goran pronašao taktiku koja je funkcionirala, Damir je pokušavao te u konačnici odustao.

Farma (Foto: PR) - 8

Time je Goranu donio pobjedu i sebe uskratio za novu frizuru. Iako mu je Ante sugerirao da proba Goranovu taktiku, Damir je to odbio: "On je tu jabuku kljucao i zubima je grickao. Međutim ja imam navlaku na zubu i nisam htio da mi se nešto dogodi zubu, ali mislim da to nije vrijedno toga." Pobjednik je za nagradu dobio pisma: "Dobio sam pismo od doma, od kuma i od prijatelja. Ne da sam sretan, nego sam presretan.", rekao je Goran i dodao: "U svakom pismu me podržavaju, nitko mi nije rekao ništa ružno, negativno nego da budem takav lud, da se zezam i da se ne obazirem tko što laje o meni."

Farma (Foto: PR) - 7

Što farmere očekuje u narednom, trinaestom tjednu te kakva će Gazdarica biti Josipa, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR) - 3

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se