452578
452578
452578
452578
452578

GORDAN DOBIO ULTIMATUM 'Ako te ona spriječi, zaboravi me ikad više u životu'

  • , 05.10.2016., 21:34
  • Autor:
  • komentara

Otkad je prešla u drugu zajednicu Ankica počela je provoditi neke svoje naredbe, što je posebno zasmetalo Jasmini.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR) - 1
Farma (FOTO: PR) - 1

Novi Gazda Darko uveo je novo pravilo unutar svoje zajednice – dok se ne obave svi poslovi, nitko ne može sjediti na sjenici kod ograde.

„Molim vas da informacije što mi radimo ne prenosite tamo preko!“poručio je Darko svojim farmerima, a time je najviše mislio na Barbaru s kojom je već imao konflikt na tu temu. Međutim, uz Darka koji kao Gazda koordinira poslovima na farmi, Ankica otkad je prešla u drugu zajednicu počela je ne samo više komunicirati s farmerima, već i provoditi neke svoje naredbe.

Farma (FOTO: PR) - 2

To je sve zasmetalo Jasmini koja je primijetila da Ankica hoda za Gordanom i govori mu što da radi i neda mu da ode do ograde porazgovarati s njom. „Ja znam kakve vam je Domi neke stvari objasnio, dok se napravi rad, možete na ogradu. Bude li te Ana spriječila, zaboravi me više ikad u životu! I da me vidiš ovdje, da sjedim ovdje, nećeš mi se više moći obratiti, ja ti najozbiljnije kažem.“ zaprijetila mu je Jasmina. Gordan joj je kazao da se ne brine, jer da je njemu Gazda rekao da može doći do ograde kad god poželi.

Farma (FOTO: PR) - 4

Izuzev odnosa Ankice prema Gordanu, koji joj smeta, Jasmina mu je otkrila svoju strategiju za ostanak u showu. Ukoliko Nova farma izgubi u tjednom zadatku, Jasmina je uvjerena da će ona biti izabrana za prvog duelista. „Ja ću uzet Barbaru tako da bude u ovoj kući mir, maknut ću zmiju. Kad se ona makne vi ćete imati mir, a imat ćemo i mi jer oni neće imati informacije. Oni svi očekuju da će to biti Sara. Ja ju namjerno neću izbaciti, neka sama ode, a ja ću ovu lisicu bezobraznu izbacit van, pa ću onda Anu, pa ove svoje rješavat.“ povjerila mu Jasmina, a kasnije se ipak predomislila i rekla da će u dvoboj odabrati Josipu. „To je zlo, dirigentica! Umislila se da je Gazdarica pa ona sve sada vodi.“ zaključila je i dodala: „Sa mnom ili se boriš ili se ne boriš.“

Farma (FOTO: PR) - 3

Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio da li su radovi i proizvodi spremni za Sajam. Mentor je bio jako zadovoljan viđenim i pohvalio je farmere, a hoće li ih nagraditi i zelenim certifikatom, ostaje nam za vidjeti.

 Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se