451567
451567
451567
451567
451567

JASMINI PREKIPJELO 'Nisam ja ničija kućna pomoćnica'

  • , 26.09.2016., 21:54
  • Autor:
  • komentara

Jasmina je htjela napustiti show!

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon što je cijeli dan provela u kući čisteći, Jasmini je prekipjelo. Pozvala je novog Gazdu Antu koji je sjedio na ogradi da dođe u kuću kako bi mu rekla da netko treba oprati suđe, no on se izderao na nju. Bijesna i iziritirana, Jasmina je otrčala u sobu i počela pakirati svoje stvari u namjeri da iste sekunde napušta show. Međutim, Goran, Tomislav i Gordan uspjeli su je smiriti i odgovoriti od odlaska. „Nisam ja ničija kućna pomoćnica! Da se nije niti jedna udostojila pitati me je li mi treba pomoći? Pogledajte mi ruke! Nemojte me više gaziti!“ kazala im je Jasmina i istrčala van gdje se okomila na Saru: „Ljigo jedna žuta odvratna! Svađaš ovdje sve, tračaš tu po ogradi, pljuješ i daj više sjaši!“ urlala je na nju Jasmina dok ju je Gazda Goran pokušao nadjačati kako bi prekinuo svađu.

„Poanta cijele priče je Sara jer ta žena otkad je došla ovdje samo kuha po ogradi, kuha s ljudima, trača i mi to sve čujemo i meni je danas jednostavno prekuhalo zbog nje. Žena stvarno ništa pod milim Bogom ne radi!“ izjavila je Jasmina nakon što se smirila.

Iako se Gazda obrušio na Jasminu, kasnije je priznao kako je donekle bila u pravu. „Ja sam tu koji određuje i koji vidi sve, to je prva stvar. Znači, ja vidim da Sara nije te neke stvari obavila, a Jasmina je mogla meni doći i reći: gle Sara ništa nije radila, je li joj ti možeš reći.“ objasnio je Ante i dodao: „Želi biti u centru pažnje, dva dana je ok, baš super, a treći dan jednostavno poludi, ne znam zbog čega.“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Mentor Joža posjetio je farmere s majstorom Markom koji im je za četvrti tjedni zadatak zadao da naprave kukuruzar. No, prije nego što je Mentor pošao u obilazak farmi, kratko se osvrnuo na odnose u farmi gdje je posebno izgrdio zelenu zajednicu.

„Vi ste me jako ražalostili kao zajednica koji ste bili na ovoj novoj farmi. Niste dobro vodili farmu, a zapitajte se zašto ste došli tu gdje ste došli. Da li vas je sinoć boljelo kada vam je čovjek od 66 godina, koji nosi farmu plakao? Jeste li se zapitali poslije zašto je taj Domi plakao? Tebe Josipa moram spomenuti, nemoj da izgoriš na toj farmi. Međuljudski odnosi su vam na nuli i zato ste tu.“ poručio im je Joža, a crvenoj zajednici je kazao da su nagrađeni prelaskom na modernu farmu upravo iz tog razloga što su se ponašali kao prava zajednica.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se