450716
450716
450716
450716
450716

JASMINA NAPALA GORDANA 'Uvijek mi se očešeš o guz!'

  • , 19.09.2016., 21:32
  • Autor:
  • komentara

Jasmini je dozlogrdilo Gordanovo zaštitničko ponašanje pa mu je odlučila očitati bukvicu.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

U nekoliko već navrata Gordan je izjavio kako mu je Jasmina jako draga djevojka te se osjeća zaštitnički prema njoj, no izgleda kako Gordanovi osjećaji nadilaze granice pukog sviđanja. Naime, Gordan često voli u prolazu, kako Jasmina navodi – „očešati“ se od nju, međutim takvo ponašanje njoj je dozlogrdilo. „Moraš se ti očešat i gotovo! Uvijek mi se očešeš od guz! Može te biti sram!“ počela je vikati Jasmina na njega, a u svađu se upleo i Ante koji je stao na njegovu stranu.

Gordan i Jasmina (FOTO: PR)


„Meni je drago isto to! Ajmo reći da se uvijek očešam kao i što je. Znači to više nije zezancija kao što ona smatra“ požalio se potišteni Gordan svojoj muškoj farmerskoj ekipi. Dok je Tomislav primijetio kako je upravo Jasmina bila ta koja ga je počela prva „vrtjeti“, Senad mu je dao savjet: „Sve treba polako!“ na što mu je Gordan odgovorio: „A Senade, što polako? Je li treba da ja oko nje do kraja Farme i onda ništa?

Farma (FOTO: PR)


U novom tjednu farmeri su dobili i novi zadatak. Mentor Joža sa sobom je poveo majstora pčelarstva koji je farmerima dao zadatak da naprave košnice. Dok je majstor objašnjavao postupak Gazdama farmi, Mentor je pošao u obilazak imanja s farmerima te ima zadao i nove zadatke koje trebaju obaviti na farmi.

Farma (FOTO: PR)


Što farmere očekuje u novom tjednu, ne propustite doznati!
Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se