VIKALA I MAHALA RUKAMA

JASMINA IZBAČENA S FARME ''Sve vas je izje***, jer ste nule!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon brutalnih uvreda farmeri su je izveli iz kuće.

Nakon posljednjeg natjecateljskog eliminacijskog dvoboja, koji je odlučio da je Gordan četvrti finalist pete sezone Farme, na najpoznatije imanje u Hrvatskoj vratili su se bivši farmeri kako bi podržali finaliste u njihovom najvažnijem tjednu showa.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

S bivšim farmerima vratila se i Jasmina koja je već prvog dana unijela nemir među farmere. Nakon zabave u Areni u kojoj ih je dočekao pjevač Mladen Grdović, farmeri su se vratili na Staru farmu i nastavili sa slavljem. Međutim, u jednom trenutku, ničim izazvana, Jasmina se obrušila na Gordana. „Ti si smeće! Nećeš dobiti pola milijuna kuna. Gubiš, mucaš, nećeš dobiti u Areni!“ samo neke su od teških uvreda koje je uputila Gordanu, a potom su je farmeri izveli iz kuće.

Obzirom na Jasminino ponašanje koje nije u duhu pravila Farme, koje najpopularniji reality show ne tolerira te zbog nepoštivanja ostalih farmera, kao i ugrožavanja psihičkog stanja finalista, Nova TV i produkcija showa Farma donijela je odluku o izbacivanju Jasmine.Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Napadnuti Gordan šutke je podnio Jasminino vrijeđanje, a nakon njezinog izlaska je samo zaključio: „Vratilo joj se sve što je radila!“ Jasminin izlazak s farme te reakcije farmera ne propustite pogledati već sutra od 21.20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene