Odustao zbog bolesti

Tuga na Farmi - 'Uistinu je bio i ostat će dobri duh farme!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošlog tjedna Aldo se žalio na povišenu temperaturu i jake bolove u leđima te je par dana izbivao s farme primajući propisanu terapiju. Aldu se stanje poboljšalo i uz dozvolu liječnika vratio se među farmere, no čini se kako se protiv bolesti ipak ne može boriti.

Nakon dugog razmišljanja i propitivanja, Aldo je shvatio da mu je zdravstveno stanje važnije i kako unatoč velikoj želji, ipak nije u stanju nastaviti svoju farmersku avanturu.
'Bilo mi je jako teško to odlučiti, ali nažalost su se opet javili zdravstveni problemi. Borio sam se koliko sam mogao, a da nije toga sigurno bi se borio do samog kraja!' izjavio je Aldo tužan što nakon mjesec dana napušta farmu.

Pogledaj i ovo showbuzz FelfieHR FelfieHR postao je pravi hit na društvenim mrežama, pridružite nam se i napravite dobro djelo

Sutra stiže NOVA FARMERICA: ‘Suprug je bio ljut što idem’

Nije tužan samo Aldo, već i cijela farmerska zajednica u kojoj je stekao titulu omiljenog farmera. „Zaslužio je pobjedu! Takvi ljudi je zaslužuju, a ne netko poput mene na primjer! Sigurno da do toga dođem, dala bih mu jedan dio.“ rekla je Anamarija farmerima okupljenima u kuhinji nakon Aldovog izlaska.

Premda su Alda svi farmeri voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio, te je sa suzom u oku izjavio: 'Uistinu je bio i ostat će dobri duh farme!'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene