453299
453299
453299
453299
453299

"PROSIDBA" NA FARMI "Gorim kao zmaj! Bi li mi bila žena?"

  • , 12.10.2016., 12:46
  • Autor:
  • komentara

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine nazočili su još Daniela i Darko.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Hladniji dani i kišovito vrijeme prisilili su farmere da nakon obavljenih poslova oko životinja i vrta, svoje vrijeme za odmor provode u kući na toplom. Zelena zajednica bila je posebno raspoložena za zezanciju, pa je tako pala i prva prosidba na farmi! Doduše, radi se o odglumljenoj prosidbi Jasmine, a ima li istine u Gordanovim riječima, prosudit će gledatelji.

Farma (FOTO: PR)

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine, nazočili su još i Daniela koja je glumila Jasmininu majku te Darko, Jasminin lažni otac. „Nećeš dobiti moju kćerku! Moraš je zaprositi kao muško!" započela je gromkim glasom Daniela, no Gordan se odmah počeo hvatati za glavu. „Ajme mame, mama gora od kćeri!" kazao je Gordan, a mama Daniela potom se ispravila: „Slušaj dobro! Predat ću ti kćerku samo na taj način da je nosiš na rukama i da je svaki dan griješ!"

Farma (FOTO: PR)

Uz napomenu ''ovo je samo gluma'', Gordan je kleknuo pred Jasminu i izustio: „Jasmina, moram ti reći nešto jako važno. Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna, da nećeš biti bez para i da će biti uvijek teča 20 litara hrane i nećeš umrijet!"  Farmeri su se nasmijali na Gordanove riječi prosidbe i savjetovali mu kako joj treba izjaviti ljubav, a ne pričati o hrani i piću. „Prvo ide piće, a onda ljubav!“ našalio se otac Darko.

Farma (FOTO: PR)

„Otkad sam došao na farmu, nisam se nadao da ću upoznati tebe jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me ono napalile. Ja gorim kao zmaj! Bi li mi bila žena?“ pokušao je Gordan s ljubavnom notom, a Jasmina mu je na to odgovorila: „Prvo donesi pola milijuna kuna, pa se vidimo!“

Urnebesnu "prosidbu" na farmi gledatelji će imati priliku vidjeti u večerašnjoj emisiji farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se