457079
457079
457079
457079
457079

NE MOŽE VIŠE IZDRŽATI 'Što god bude, glavom ću gurat, ali ću ga izbaciti''

  • , 14.11.2016., 21:30
  • Autor:
  • komentara

Goran je priznao Damiru da više nema snage.

 
 
 
 
Goranovo priznanje Damiru (VIDEO: Dnevnik.hr)
Goranovo priznanje Damiru (VIDEO: Dnevnik.hr)

Zima je pokucala farmerima na vrata, a prvi koji ju je osjetio na svojoj koži je Ante, kojega je temperatura prikovala uz krevet. Tijekom noći stanje mu se pogoršalo, pa ga je Goran prebacio na Novu farmu kako bi mu bilo lakše. Dok su pojedini farmeri provjeravali da li mu se temperatura spustila, Goran je bio ogorčen na Ankicu koja, kaže, nije ni pitala kako je Ante. „Ona pita gdje je Antiša, nedostaje mi Antiša, nema mi tko zamotati duhan, a nije došla vidjeti kako je.“ rekao je Goran Josipi.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Nešto kasnije, Ankica je ipak posjetila Antu i požalila mu se na dimljeno meso. „To nije dobro, mi to nećemo moći jesti koliko je to slano. Meso se mora izvana oprati.“ kazala mu je i dodala da ona to radi godinama i da Tomislav nije dobro to napravio.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Novi Gazda pokušao ju je smirit rekavši kako u slučaju da meso ne bude jestivo, kriv će biti Tomislav koji je preuzeo taj teret na sebe. Čini se kako su farmeri zadovoljni novim Gazdom Damirom, koji je došao na vlast kao svojevrsno osvježenje od nadmetanja između Gorana i Tomislava. „Damir je to ležerno izdiktirao tko što treba. Mislim da se dobro snašao i uz pomoć nas ide sve, klapa, nema tenzija. Ide sve svojim tokom.“ zaključila je Josipa, a Kristijan je zadovoljno dodao:„Nismo još nikada imali takvog Gazdu kao Damira. Sve napiše na ploču, tko, što, kao neki profesor. Stvarno rasporedi posao najbolje.“Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Dobro mišljenje o Damiru kao Gazdi ima i Goran koji je, dok su poslijepodne provodili pileći drva, osjetio potrebu za otvoriti se. „Nemam više snage u rukama od umora. Pilit mogu, a ne mogu rulit kukuruz, nemam snage“ priznao mu je Goran i zamolio da to ne govori nikome. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada. Damir ga je pokušao utješiti govoreći mu da nije jedini, da se svi tako osjećaju, da bi potom Goran, aludirajući na Tomislava, zaključio: „Što god bude, glavom ću gurat, ali ću ga izbaciti!“ Na Farmi nikad nije bilo zanimljivije.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim Tomislava, Goran bi izbacio s farme i Kristijana. „Ja evo ne znam što je Kikijev posao, osim pomusti kravu. Što on radi? Šuti i provlači se!“ priupitao ga je Goran, a Damir se složio s njim i zaključio: „Muze kravu, ujutro je tu ako dečkima što treba, ne treba, sad je dobio tu stazicu, puši i pije kavu.“ Uključi se odmah na Farmu.

Mentor Joža doveo je i majstora koji je objasnio farmerima kako se gradi vuglenica, što će ujedno biti i njihov tjedni zadatak. Također, Mentor im je donio i letve pomoću kojih će morati napraviti kućice za ptice.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se