450346
450346
450346
450346
450346

Jesu li oni najšarmantniji Fameri?

  • , 15.09.2016., 21:46
  • Autor:
  • komentara

Goran i Danijela sa sobom su poveli Antu i Josipu. Dečki su se pokazali kao bolji trgovci te zaradili čak 21 dukat više od Danijele i Josipa.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Za razliku od prošlog tjedna kada su se farmeri vratili sa Sajma te su se zbog manjka hrane svi međusobno posvađali, ovoga puta bili su i više nego zadovoljni. 'Svaka čast Gazdi i Anti!', uzviknula je Ankica od uzbuđenja. I na jednoj i na drugoj farmi Gazde su svojim farmerima donijeli hrane za cijeli tjedan – od mesnatih proizvoda do duhana.

'Dobili smo certifikat, a i nadali smo se jer smo radili stvarno i više nego što smo trebali', komentirao je Gazda, a s njim se složila i Jasmina: 'Mi se znamo i porječkat i posvađat, i budeš i gladan i sve, ali kad se dogovorimo da nešto radimo, ne stajemo dok to ne obavimo. Mi stvarno kad je vrijeme zadatka, dišemo kao jedno.'

Na suprotnoj farmi sami dobitak zelenog certifikata izazvao je opću euforiju među farmerima, osobito što su se morali duplo više potruditi nego proteklog tjedna budući da tada nisu dobili zeleni certifikat. 'Bilo je i nesuglasica i svega, ali smo se trudili obavljati zadatke!', komentirao je Darko. Na Sajam su Gazda Goran i Gazdarica Daniela sa sobom poveli Antu i Josipu, a Goran i Ante su se pokazali kao bolji trgovci te su zaradili čak 21 dukat više nego Daniela i Josipa!

Tokom dana farmere je posjetio sokolar Branimir, koji je odabranima Darku i Ankici kazao ponešto o sokolarstvu u Hrvatskoj te zadao im zadatak za sljedeći tjedan: napraviti stalak za ptice grabljivice, mali i veći luk i stalak u obliku gljive.

'Bio sam šokiran. Toliko mi je bilo drago, toliko sam bio uzbuđen. Ptica me toliko milo gledala, a ja sam mislio da su agresivne', opisao je Darko novo iskustvo, a oduševljena je bila i Ankica.

Najveće pak iznenađenje dočekalo je Tomislava koji je proslavio svoj 29. rođendan. Od obitelji je dobio pismo koje ga je posebno dirnulo. 'Ja sam jako osjećajna osoba, makar sam muško, ali kad vidim ovo pismo, tu sam morao plakati, nema druge! Pisala mi je baka, vidim po rukopisu. Baka me čuvala i u vrtiću i doma. Ona mi je druga mama. Stresla su me ta pisama, u pozitivnom smislu!'

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se