451035
451035
451035
451035
451035

VELIKO POMIRENJE NA FARMI Darko i Damir zakopali ratne sjekire

  • , 22.09.2016., 12:14
  • Autor:
  • komentara

Damir i Darko konačno su si pružili ruku pomirenja.

 
 
 
 
Pomirenje između Darka i Damira (Foto: Dnevnik.hr)
Pomirenje između Darka i Damira (Foto: Dnevnik.hr)

Do jučer su bili ljuti neprijatelji koji su jedan drugoga željeli izbaciti iz showa, a danas su si Damir i Darko konačno pružili ruku pomirenja.

Pomirenje između Darka i Damira (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon povratka sa Sajma zaustavili su se ispred kuće kako bi razriješili nesuglasice. „Trebao si biti s nama, nisi trebao otići. Iako si malo za*eban, ja priznajem da jesi, ali si još uvijek dobar čovjek.“ kazao je Darko Damiru koji mu je pokušao objasniti da se povukao zbog toga što je Darko bio grub prema njemu. „Samo mi reci, oprosti Damire, bilo je, prošlo je, ajmo dalje.“ zahtijevao je Damir.

Pomirenje između Darka i Damira (Foto: Dnevnik.hr)

Njihovo grljenje i mirenje, izgleda, nije baš najbolje sjelo ostalim farmerima. „Jesi vidjela ovu dvojicu sad? Majko mila, ne fermaju nikoga sad. Ja ti kažem, tu nema nikog normalnog! Ja više neću ništa reći, sad pljuju po Kikiju, ma to su đubrad jedna obična.“, kazala je Josipa Katici koja je zaključila: „Ovo je prestrašno. Tu ne znaš tko te iza flanjke čeka s kakvom letvom!“

Katica Pučnik (Foto: Dnevnik.hr)

Kako je izgledalo mirenje ove dvojice farmera te kako su farmeri prošli na Sajmu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

OYO Farma (Foto: Dnevnik.hr)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se