456812
456812
456812
456812
456812

RUŽNO SE OBRUŠILI NA DANIJELU "Ja ne bih bila ovdje ni sekunde!"

  • , 11.11.2016., 21:35
  • Autor:
  • komentara

Ovotjedne nominacije bile su nešto drugačije. Daniela je odlučila napustiti show, a Goran je osvojio imunitet.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR) - 1
Farma (Foto: PR) - 1

Za razliku od prethodnih, upravo zbog Danieline odluke o napuštanju showa, ovotjedne nominacije bile su nešto drugačije. Mia je odmah na početku dala Goranu crvenu narukvicu što znači da je on osvojio imunitet glasovima gledatelja. "Ja se mogu samo zahvaliti ovim haharima jer su uporni kao i ja!", komentirao je Goran osvojeni imunitet, a zatim je Mia zamolila sve farmere da uz šibicu kažu svaki ponaosob Danieli što misli i osjeća prema njoj.

Prvi je govorio Tomislav koji je kazao da Daniela jedno priča, drugo radi, a treće misli te je dodao: "Smatram da žena koja ima muža i djecu, nije osoba koja treba ući u ovakav reality show." S Tomislavom mišljenje dijeli i Ankica koja joj je poručila: "Nemoj mi zamjeriti, svatko od svog života radi što hoće, ali da ja imam ovakve dvije Snjeguljice kao što ti imaš, ja ne bih bila ovdje ni sekunde."

Farma (Foto: PR) - 3

Barbara joj je zamjerila tvrdoglavost i istaknula da ju je nebrojeno puta povrijedila, a Ante i Josipa složili su se da je Daniela naivna. "Mislim da si naivna jako i ono što sam ti rekla u Areni za tebe i Domija, mislim sabotirali smo taj zadatak, znaš da smo te htjeli maknuti,on je bio predvoditelj tog cijelog čopora i ti si stala uz njega. Tad si me strašno naljutila i to ti zamjeram. Imaš svoju djecu i muža, idi i uživaj", kazala joj je Josipa. Kristijan je rekao da ga je nerviralo to što im je samo naređivala, no nije joj to, kaže, uzeo za zlo. "Mogla si nekad više raditi, ali neda se ni meni nekad raditi, pa ne radim ni ja", dodao je.

Farma (Foto: PR) - 7

Najemotivniji bio je Damir koji je kazao da mu je sada žao što su je svrgnuli s trona, a Gordan je zaključio: "Daniela, ja bih ti rekao da ne bih nikad volio da mi budeš zapovjednik u životu, ali uvijek sam te poštivao kao Gazdaricu i svaki sam posao obavio, čak i tvoj." Goran je pak kazao kako se s njom nije družio jer je stala uz farmere s kojima on nije bio dobar, no otkako su zajedno postali sluge, njegovo mišljenje o njoj se promijenilo. "Sad dok smo bili sluge zafrkavali smo se po cijele noći. Bilo nam je super i tako nam je moglo biti od početka", izjavio je Goran. Na samom kraju obiteljskog sastanka Daniela se zahvalila svim farmerima, a tko će postati novi Gazda, ovisi upravo o njoj – koga odabere za drugog duelistu u dvoboju.

Unatoč lošem vremenu i bojkotu nekih farmera, tjedni zadatak, gradnja pušnice, ipak je obavljen do kraja, a majstor je bio i više no zadovoljan. "Mogu reći, iznenađen sam, u ovako kratkom vremenu, po ovakvom vremenu, lošem, hladnom, kiša, da su uspjeli. Kvalitetna je pušnica. Još su si dali i truda, stvarno je simpatična. Nemam riječi, ne bih ni ja bolje napravio", kazao je majstor i upozorio ih da paze na vatru.

Farma (Foto: PR) - 8

Kao pravi Gazda, Tomislav se kasnije zahvalio svim farmerima za uloženi trud. "Mislio sam da se to ne može u ovakvo kratkom vremenu napraviti. Hvala vam!"

Predvečer farmere su posjetili pjevači i svirači iz južne Istre koji su ih podučili o tradicionalnim istarskim instrumentima i zvukovima. Osim što su farmeri uživali u zvucima i plesu istarske ostavštine, također su i zapjevali s njima. "Vidi se da ste talentirani, nema šta!", poručio im je svirač, a Josipa je kasnije zaključila: "Lijepo nakon ove monotonije i hladnijih dana, super dođe neki novi posjet."

Koga će Daniela izabrati za svog suparnika u dvoboju, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se