453141
453141
453141
453141
453141

DANIELI JE DOSTA TENZIJA ''Nađite rješenje ili ću vam ga ja naći!''

  • , 11.10.2016., 12:56
  • Autor:
  • komentara

Daniela želi da Ankica i Jasmina pronađu zajednički jezik radi mira u zajednici.

 
 
 
 
Daniela-Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Daniela-Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Mir na farmi nije dugo trajao. Premda nije bilo otvorenih sukoba i svađa, tenzije između Ankice i Jasmine bile su više no očite. Dok su farmeri objedovali, ove dvije farmerice su se porječkale oko pravljenja pogače te se je Daniela naprasno dignula od stola i otišla jesti sama za drugi stol. „Obje se ponašate kao djeca!“ poručila im je Daniela prije nego li je napustila prostoriju.

Doručak farmera (Foto: Dnevnik.hr)

Nešto kasnije, Daniela i Ankica su kratko kod alatnice porazgovarale o situaciji. „Nađite rješenje ili ću vam ga ja naći!“ poručila joj je Daniela ljuta na obje farmerice. Ankica je prepričala Danieli kako se Jasmina dan prije izderala na nju, govoreći joj da neće za doručak jesti špek, već da želi kajganu. „Kakvo rješenje? Da se ja nekome ulizujem, da nekome padam pod noge? Taj film nećeš vidjeti!“ kazala joj je Ankica, na što joj je Daniela odbrusila da nju ne zanimaju njihove razmirice, već samo želi da pronađu zajednički jezik radi mira u zajednici.

Ankica i Daniela (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se