457947
457947
457947
457947
457947

NAVUKAO BIJES FARMERA "To su beskičmenjaci i buhe"

  • , 22.11.2016., 13:00
  • Autor:
  • komentara

Rastu tenzije na Farmi. Kako se bliži kraj, farmeri su sve nervozniji, sve više razmišljaju o pobjedi.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Kako Farma odmiče k svom kraju, tenzije među farmerima postaju sve više, a želja i borba za ostanak do samog kraja sve je veća. Kalkulacije koga i u kojem tjednu izbaciti s farme uzimaju veći danak pa je tako sve očitija podjela na dva klana. I dok su u jednoj grupi farmera Gordan, Tomislav i Kristijan, a u drugoj Goran, Ante, Josipa i naočigled pridružena Ankica, Damir je jedini farmer koji nije zauzeo stav na čijoj je strani. "Damir je u poziciji da je sa svima dobar. Znači, nije ni tamo, nije ni ovamo, u nekoj zlatnoj sredini je. Mislim da čak malo i glumi jer mi smo ovdje svi različiti, različite osobine, ne možeš biti sa svima dobar, kazao je Ante, a Damir je i sam priznao kako muku muči kojoj ekipi se prikloniti. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

Farma (Foto: PR)

Iako Damir više vremena provodi s Gordanom, Tomislavom i Kristijanom, čini se kako ipak nije stekao njihovu potpunu naklonost, a Tomislav je i kazao kako mu ne vjeruje, no ipak bi ga držao uza se. "Damir se nama pod kožu provlači, ali njega ne mogu još nikako smjestiti, vaga mi je neka on. Čini mi se da je on kako vjetar puše. Kad mu mi trebamo, onda je na našoj strani, a kad mu trebaju oni, onda je na njihovoj strani", zaključio je Tomislav. "Gdje je tu Damir? Ne znam, ovo je sad neka nova priča s Damirom, vidjet ćemo daljnji rasplet. Činjenica je da se Damir sad priklonio njima. On je malo s njima, malo s nama. Mislim da voli sjediti na dvije stolice", zbunjena je i Ankica, dok je Goran, kaže, uvjeren da Damir igra igru ''provlačenja''.

Farma (Foto: PR)

"To su ajmo reći, beskičmenjaci ili buhe, s čuke na čuku, pa se prenose. Tako ovdje ljudi mijenjaju mišljenje, kao ta buha i dođu do kraja", dodao je Goran i priznao da ga najviše muči spoznaja da bi u finalu mogli završiti farmeri koji uče praktikum, dok, navodi, on i njegov klan odrađuju farmerske zadatke. "Damir stalno čita! On i sam govori da je završio fakultet i da on neće ni s muškima u borbu na snagu, nego da će na znanje. Eto, onda su neki fulali ustanovu u koju smo došli", zaključio je.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se