452285
452285
452285
452285
452285

OSVETA NA FARMI 'Gurnuli ste mi nož u leđa'

  • , 03.10.2016., 21:36
  • Autor:
  • komentara

Najviše se razljutio Gazda Darko koji je svojim farmerima zabranio razgovore na ogradi s crvenom zajednicom.

 
 
 
 
Svađa na Farmi (Video: Dnevnik.hr)
Svađa na Farmi (Video: Dnevnik.hr)

Gazda crvene zadruge Goran, namamio je šrotom koze iz suprotne farme, a kako kaže, to je napravio iz razloga što im zelena zajednica nije htjela dati šećer kao i da oberu paprike koje su zasadili dok su bili još na Staroj farmi. „Kad su se selili na staru farmu pobrali su sve paprike, a nama sada ne daju da uberemo svoje paprike. Znači tvoje je tvoje, a naše je tvoje? Ne može to tako, sad ćemo se igrati kako igra je.“ ljutito je kazao Goran koji je ovom krađom koza Darku želio pokazati da on i Ante, kako kaže, nisu „retardirani Dalmatinci koji se nisu složili u glavi“. “ Ako smo toliko retardirani, neka vidi što je odgojio, jer da mu valja kćer, uzeo bi ju sebi u tim, a ne bi uzeo dvoje drugih ljudi.“ dodao je Goran.

Goran (Foto: Dnevnik.hr)

Mentor Joža došao je u obilazak farmi i doveo majstora za namjenske objekte koji im je zadao novi tjedni zadatak – izgradnju nastambe za velike životinje. Mentor je s farmerima pošao u obilazak imanja. Na Novoj farmi bio je poprilično nezadovoljan stanjem farme, a posebno ga je iznenadila činjenica da je crvena zadruga ukrala koze zelenoj. Ponudio im je dvije mogućnosti: ili unutar dva dana napraviti tor za koze te ukoliko bude zadovoljan neće platiti 50 dukata po svakoj kozi i vratiti ih na Staru farmu, dok je druga mogućnost da im odmah vrate koze i za svaku koju su ukrali daju po 10 dukata.„Možemo vratiti koze, ali mogu i dati sve dukate, meni je srce na mjestu čim sam vidio njihove face!“ nasmijao se Goran.

Mentor Joža (Foto: Dnevnik.hr)

Na drugoj farmi, ovaj čin krađe životinja, izazvao je nezadovoljstvo kod farmera, a najviše se razljutio Gazda Darko koji je svojim farmerima zabranio razgovore na ogradi s crvenom zajednicom. „Napravili ste od mene budalu što ste išli preko, što ste pali pod utjecaj jedne Josipe koja misli da će sa svojim igračem dobiti nagradu, ali vjerujte mi Boga ima i neće dobiti nagradu!“ poručio im je Gazda na sastanku i dodao: „Ja vjerujem, nećete me više u životu nikada vidjeti. Gurnuli ste mi nož u leđa!"

Darko (Foto: Dnevnik.hr)

Dok su se na Staroj farmi farmeri prepirali oko toga tko smije s kime pričati, Jasmina i Dalia odlučile su se udaljiti od svojih sustanara. Dalia, koja kaže da ne podnosi mirise na farmi i od kojih joj se diže želudac, glavni problem vidi u Gazdi, Tomislavu i Anti koji su stvorili svojevrsni klan, a negativan stav su stvorili i prema njoj, tvrdi, zbog toga što je stala na Jasmininu stranu kada su je vrijeđali. Ove dvije farmerice, ne samo da su odbile raditi na zadatku, već su odlučile kako neće niti sjediti za istim stolom, niti spavati u istoj prostoriji sa svojom zajednicom. „Goran zna ako ne posreduje jednom Anti i Tomislavu da onda gubi glasove!" zaključila je Jasmina.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se