453221
453221
453221
453221
453221

LJUBAVNICI POSTALI SLUGE 'Sad smo jedan na jedan'

  • , 11.10.2016., 21:43
  • Autor:
  • komentara

Na drugoj farmi, nominacije za sluge nisu prošle u tako veselom duhu kao i na Novoj farmi.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR) - 5
Farma (FOTO: PR) - 5

Budući da su Barbara i Tomislav malo zahladili odnose, a često je u ovih nekoliko dana otkad je Barbara prešla na Novu farmu bilo i trzavica između novopečenog para – crvena zajednica je odlučila intervenirati tako što su ih postavili za sluge.

Farma (FOTO: PR) - 2

„Prilikom nominacija mogla sam primijetiti kako svi imaju konkretan razlog zašto smo ja i Tomislav sluge za ovaj tjedan“ kazala je Barbara i komentirala svoj odnos s Tomislavom: „Naš odnos je dosta napet iz razloga što je on dosta jak karakter za razliku od mene i onda se bez veze posvađamo radi neke sitnice i to nas čini napetima.“ S druge strane, Tomislav je presretan što su baš on i Barbara zajedno u kućici za sluge. „Sad smo jedan na jedan. Malo ćemo porazgovarati o nekim situacijama što nismo tamo mogli. Mislim da će prvo krenuti priča, da ćemo prvo razgovarati o svemu ovome, o nama, a onda Bože moj…“ izjavio je Tomislav, a hoće li ovo dvoje farmera izgladiti odnose ili ne, ostaje nam za vidjeti.

Farma (FOTO: PR) - 4

Na drugoj farmi, nominacije za sluge nisu prošle u tako veselom duhu kao i na Novoj farmi. Između Kristijana i Gordana, farmeri su za slugu odabrali Gordana, a za sluškinju Ankicu. Gordan je, kao i svakog puta do sada, kazao kako poštuje svačiji odabir, međutim naslutio je kako se između pojedinih priča kriju drugi interesi. „Ankica je zasluženo sluga jer cijelu zajednicu pritišće. Mislim da farmeri iznose krive informacije kao da sam ja najjača karika za Arenu i da ću se ja izboriti. To su priče za malu djecu. Svatko gleda svoj interes i da ostane na ovoj farmi što duže i da dođe do finala.“ zaključio je Gordan.

Farma (FOTO: PR) - 6

Ankica je pak povrijeđena te smatra kako je se zajednica želi riješiti. „S obzirom na ovaj obiteljski sastanak, ne osjećam se baš najbolje, iako sam to načula sve jučer, ovo je dogovoreno sve bilo, naravno, žele izbaciti najjaču. Moj rat ovdje opet opada, čega se boje, ne znam, ali dolaskom Jasmine, udružili su se s njom i eto pet protiv jedan.“ povrijeđena je bila Ankica kojoj je zajednica zamjerila kako svakog puta pred nominacije postane nervozna.

Farma (FOTO: PR) - 1

Kako je sada konačno mir i na jednoj i na drugoj farmi, niti jedna zajednica ne želi izgubiti svog člana, a prava borba za opstanak tek počinje. Farmeri su počeli kalkulirati tko bi koga mogao odabrati u dvoboj, no strategiju imaju spremnu. „Trebamo prvo eliminirati protivnički tim i mislim da smo na dobrom putu i da ćemo uspjeti. Jedni smo za druge ovdje i stvarno klapamo!“ objasnila je Josipa Tomislavu.

Farma (FOTO: PR) - 5

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se