450152
450152
450152
450152
450152

BOJKOT PROTIV DANIJELE 'Živci su mi slabi! Ja da sad pljujem, a onda ližem'

  • , 14.09.2016., 13:47
  • Autor:
  • komentara

Pojedini farmeri Nove farme bojkotiraju tjedni zadatak pa je gazdarica Danijela izvan sebe.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Sredina je tjedna, a farmeri Nove farme u velikim su problemima. Tjedni zadatak - gradnja mola, trebao bi već biti pri samom kraju, no zbog bojkota pojedinih farmera, Gazdarica Danijela je izvan sebe.

Bojkot su pokrenula dva farmera – Damir i Darko, koji smatraju da Danijela samo šefuje te ne uvažava njih kao ravnopravne farmere, niti njihove ideje. 'Neću raditi dok mi se ne izvineš. Želim da mi se izvineš pred svima!', rekao je Damir Gazdarici za doručkom i kazao kako nije u redu od nje da samo iskorištava svoj položaj, a najviše ga je povrijedilo to što ga nije pitala za savjet oko izgrade mola. 'Ja sam diplomirani inženjer strojarstva!', dodao je Damir.

Farma (Foto: PR)

Podršku mu je pružio i drugi farmer, Darko, koji se našao uvrijeđen nakon što se Danijela derala na njega i odbacila sve njegove ideje za gradnju. Darko je rekao Gazdarici kako je istegnuo mišić i da neće više raditi, a nakon što je ona otišla priznao je farmerima: 'Zdrav sam k'o dren! Mogao bih vuka strgati, ali imam svoj ponos!'

'Izvini Damire, dragi moj care, hoćeš li mi pomoći da završimo mol?', ispričala se Gazdarica Damiru, a netom kasnije otišla je i do Darka izgladiti odnos s njim. 'Živci su mi slabi! Rekli smo svoje. Žao mi je, ja se ne želim svađati, ali ja da sad pljujem, pa da onda ližem. Da je bilo onako kako je trebalo biti, to bi sada bilo gotovo. Ona će kad-tad shvatiti kako se treba ponašati u društvu ako želi da je ljudi cijene!', zaključio je Darko.

Farma (Foto: PR)

Budući da je Barbara ozlijedila nogu i doktorica joj je preporučila mirovanje, Katica je zadužena za kuhanje, Darko i Damir protestiraju, Gazdarici su na raspolaganju jedino Kristijan i Josipa. Hoće li ipak pridobiti farmere na mol ili će i ovoga puta Nova farma izgubiti u tjednom zadatku, ostaje nam za vidjeti.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se